Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă: "Ne scuzați, atât s-a putut"

 Dumba Gabriela
.

Deși sunt împreună de-o viață, Carmen Brumă și Mircea Badea se afișează rar împreună! De aceea, orice apariție a lor ca și cuplu, mai cu seamă dacă se întâmplă minunea la plajă, este un eveniment pentru fanii cuplului. Carmen Brumă și Mircea Badea au fost recent la plajă, în Bulgaria, iar imaginile cu ei par desprinse de pe podiumul de Miss și Mister.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În 20 de ani de când sunt un cuplu, aparițiile publice ale lui Carmen Brumă și Mircea Badea pot fi numărate pe degete. Nu sunt fani ai evenimentelor mondene și chiar dacă merg împreună în vacanțe, alături de fiul lor, rare sunt fotografiile pe care le postează de acolo.

111111

Carmen Brumă și Mircea Badea au postat fotografii cu ei, de la plajă

Mircea Badea (48 de ani) și Carmen Brumă (45 de ani) au petrecut rcent o vacanță în Bulgaria, împreună cu fiul lor și cu familia Adinei Halas, buna lor prietenă.

Nu puteau lipsi pozele de la plajă, mai ales că atât Carmen Brumă, cât și Mircea Badea par concurenți la Miss și Mister România.

„Ne scuzați, atât s-a putut', a scris Carmen Brumă, ironică, în dreptul unei poze postate pe Instagram, în care apare lângă Mircea Badea. Ambii în costume de baie, ambii cu siluete perfecte și pătrățele pe abdomen.

Citește și: Spadasina Ana Maria Brânză îşi doreşte să devină mamă, dar … „copiii nu se fac pe Facebook sau la telefon!’

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan: „Un bărbat puternic care știe ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu’/ EXCLUSIV

Carmen Brumă și Mircea Badea și-au etalat trupurile pline de mușchi în Bulgaria, la plajă

Carmen Brumă și Mircea Badea și-au petrecut scurta vacanță de Rusalii în Bulgaria, la plajă și în piscină, ocazie perfectă pentru a-și etala mușchii.

De altfel, Carmen nu a stat locului nici în vacanță și a fcut sport și în piscină, și pe plajă, și la sală, și pe ringul de dans.

Mircea a putut fi și el văzut dansând, ipostază foarte rară, dar și trăgând de fiare în sala de fitness a resortului din Bulgaria, în care se aflau, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mircea Badea: „Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos'

Dacă iubita lui, Carmen Brumă, este un guru în sport și în nutriție, Mircea s-a dezis total de traiul și de mâncatul sănătos.

„Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea are un stil de viață sănătos… Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță.

Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos… Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen', declara Mircea Badea în emisiunea „Punctul de întâlnire', de la Antena 3.

Mircea Badea nu mânâncă sănătos. Carmen Brumă, doar sănătos!

„Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc.

Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță', a adăugat realizatorul de la Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton