Bianca Drăgușanu ține o dietă strictă, dar are un aliment la care nu poate renunța niciodată: "Îmi cere corpul"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu este mereu o apariție de senzație în lumea showbiz-ului românesc. În vârstă de 40 de ani, fosta asistentă tv are un trup de invidiat. Bianca se laudă cu o siluetă superbă, iar recent a dezvăluit secretul ei. Mai mult, vedeta a mărturisit care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Multe femei din România se întreabă ce face Bianca Drăgușanu pentru a-și menține silueta impecabilă. Blondina se mândrește cu un trup perfect sculptat, pe care l-a obținut nu doar în urma orelor petrecute în sala de sport, ci și urmând o dietă strictă.

Bianca DragusnauBianca Dragusnau

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a trecut prin schimbări radicale în ceea ce privește aspectul fizic. Fosta soție a lui Alex Bodi se mândrește cu formele ei bine definite, chiar dacă a apelat în repetate rânduri la ajutorul doctorului estetician. Bianca a dezvăluit că nu ține o dietă strictă, dar recunoaște că nu poate renunța nicioadată la un aliment.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, fiica ei:'Va trebui să muncească mult' / EXCLUSIV

Citește și: CRBL, declarație surprinzătoare despre Anda Adam:”Asta pleacă cu mine, acolo unde se poartă parpalac de scândură”

Citește și: Sânziana Buruiană i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte prevestitoare a ales:”Am organizat totul de pe drum”

Bianca Drăgușanu ține o dietă strictă, dar are un aliment la care nu poate renunța niciodată

Bianca Drăgușanu are 40 de ani și are o siluetă de invidiat. Vedeta are un trup tras prin inel și bine conturat. Spre suprinderea multora, vedeta susține că nu ține o dietă strică și poate mânca aproape orice. Cu toate astea, fosta asistentă tv a mărturisit că are un aliment la care nu poate renunța niciodată. Blondina a declarat că nu poate renunța la cafea, care o ajută foarte mult atunci când are tensiunea scăzută.

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța. Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor' sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază„, a spus Bianca pentru spectacola.ro.

Dieta cu care Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme

Bianca Drăgușanu arată foarte binei la cei 40 de ani ai săi. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu șase ani, dar a reușit să își mențină silueta pe parcursul sarcinii. Cu toate astea, blondina nu a arătat mereu așa. La începutul carierei sale, blondina a avut mari probleme cu kilogramele în plus, motiv pentru care a făcut eforturi mari pentru a ajunge la silueta de vis pe care o are în prezent. În șase luni, vedeta a dat jos 30 de kilograme.

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat stilul de viață

Fosta asistentă tv a recunoscut că este o persoană căreia îi place să mănânce, dar a învățat să se pondereze și să nu depășească limitele. Bianca Drăgușanu susține că mănâncă echilibrat, iar acest lucru îi ajută foarte mult organismul. În schimb, blondina evită pe cât de mult se poate zahărul, cel mai consumat aliment din lume.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc, că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot', a declarat vedeta pentru sursa citata.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton