Capatos, revoltat că Buhnici dă vina pe emisiunea lui în loc să-și ceară scuze: "N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe"

 Dumba Gabriela
.

Dan Capatos a reacționat dur după ce George Buhnici a jignit grav femeile prin declarații halucinante, făcute chiar în emisiunea lui de la Antena Stars. Capatos susține că toată atitudinea lui Buhnici denotă paranoia și vloggerul a greșit mult pentru că în loc să-și ceară scuze a început să dea vina pe cei din emisiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos intervine în scandalul cu George Buhnici, care a luat o amploare extrem de mare. Interviul care a pus pe jar întreaga țară a fost difuzat chiar în emisiunea de seară pe care acesta o moderează pe Antena Stars. Capatos dezaprobă vehement declarațiile lui Buhnici, dar și atitudinea acestuia de după.

241737402_104428841927592_7168235365434311801_n_31206600-5241737402_104428841927592_7168235365434311801_n_31206600-5

Dan Capatos, mesaj pentru George Buhnici după ce a jignit femeile

Dan Capatos regretă că Buhnici, în loc să vină cu niște scuze firești față de doamnele și domnișoarele pe care le-a jignit, alege să arunce vina pe altcineva, pe producătorii emisiunii în care el a făcut declarațiile fără precedent.

'Eu nu-l cunosc pe George, nu avem nimic de împărțit. Am mers la el acasă, am filmat casa și a fost totul normal. Pe plajă la Neversea a ieșit acest interviu, unde a spus acele lucruri. Am ales să difuzăm materialul, pentru că ni se pare normal.

A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală.

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu  'îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva' care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul…

Dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fii un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant', a declarat Dan Capatos la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci’

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:’Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi’

Dan Capatos, furios că Buhnici dă vina pe emisiunea lui

Capatos a precizat că cel mai mult l-a deranjat faptul că George Buhnici nu a fost deloc asumat la scurt timp după ce a apărut interviul și nu și-a cerut iertare, alegând să dea vina pe cei din emisiunea lui.

'Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi, chiar dacă noi.

Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic', a continuat acesta.

Declarațiile inițiale ale lui George Buhnici

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală', a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?', a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis', a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!', a clarificat Lorena Buhnici, amuzată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton