Ce dietă ține Mirela Vaida. Câte kilograme are acum: "Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare"

 Laciu Andreea
.

S-a aflat acum ce dietă ține Mirela Vaida, dar și câte kilograme are prezentatoarea Acces Direct. Cu toate că suntem deja în plin sezon estival, vedeta nu consideră că este vreodată târziu să ajungi în cea mai bună formă a ta. Împreună cu soțul ei și-a stabilit o țintă legată de slăbit, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela și Alexandru au împreună trei copii, cariere de succes și siguranța financiară la care mulți doar visează. Cu niște vieți atât de aglomerate, este mai dificil să se ocupe și de ei. Acum însă vedeta Antena 1 și soțul ei au decis să schimbe acest lucru și să se pună pe treabă!

mirela-vaida-0-4mirela-vaida-0-4

Ce dietă ține Mirela Vaida și câte kilograme are

Nu are multe kilograme de dat jos, dar este determinată să reușească asta până pe 13 august, atunci când va pleca în vacanță cu familia. Așa cum soțul ei îi este sprijin de fiecare dată în viața de zi cu zi, Alexandru este alături și acum, mai ales pentru că el are planuri și mai ambițioase legate de slăbit. Vedeta nu a dezvăluit încă prea multe detalii despre meniul lor, dar a ținut să menționeze că nu se înfometează

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.'  a spus Mirela Vaida pe Instagram, conform WOWbiz.

Citește și: De ce Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm împreună, după 13 ani de căsnicie:”Uite asta se întâmplă!”

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct:'Eu am o sumă…'

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu, la 55 de ani: „Nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale'

Cei doi soți au decis să apeleze la ajutorul unui specialist și sunt determinați să reușească.

'Cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg. Alex al meu are 1,91 înălțime și sâmbătă avea 104 kg. El vrea să dea jos 14-15 kg într-o lună', a completat vedeta.

Cum arată vila în care locuiește prezentatoarea Acces Direct

Mirela Vaida și familia ei se bucură de traiul la casă, în natură. Grădina ei plină de flori i-a impresionat pe fanii ei, după ce a postat mai multe imagini pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.’, a explicat Mirela Vaida.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi cu ce poți înlocui pâinea în dietă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton