Cântăreața Ionela Prodan are probleme grave de sănătate. Artista a slăbit foarte mult și se află în spital

 Alina Dan
.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan are probleme grave de sănătate și se află în spital încă de luna trecută. Vizibil slăbită, cu multe kilograme în minus, artista rămâne în îngrijirea medicilor, din cauza unor probleme cardiace.

Cel mai probabil, organismul ei este slăbit și după ce a slăbit foarte mult. În urmă cu aproximativ patru luni, Ionela Prodan spunea că a slăbit 25 de kilograme. Decizia de a câștiga lupta cu surplusul de greutate a venit după ce, spune ea, ajunsese la 86 de kilograme. 'O enormitate', se considera ea.

Acum, Ionela Prodan este vizitată zilnic de cele două fii ce ale sale, Anamaria Reghecampf și Anca, aceasta din urmă venită de urgență din Statele Unite, pentru a fi alături de mama ei.

Sâmbătă, cele două surori au profitat de vremea frumoasă din București și au scos-o pe mama lor la plimbare prin curtea spitalului.

„Plimbărica de prânz ❤️❤️❤️#lovemymom', a spus Anamaria Prodan în dreptul imaginii în care apare alături de mama ei și de sora sa.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton