Răspunsul pe care i l-a dat Dolly Parton lui Adele, după ce a fost imitată

 Stamen Diana
.

Adele a imitat-o pe Dolly Parton, iar celebra artistă s-a costumat la fel ca vedeta muzicii country. Două dintre cele mai bune cântărețe au fost conectate cu ajutorul rețelele de socializare și a fost magie pură.

Adele este o fană înfocată a legendarei cântărețe Dolly Parton, iar ca un noroc chior, Dolly Parton este și ea fana lui Adele. Artista o admiră atât de mult pe artista de muzică country încât s-a îmbrăcat la fel ca ea și a postat imaginile pe Instagram. Cu un costum roz, perucă blondă și o chitară, Adele și-a surprins fanii.

„Incontestabila regină a cântecului, Dolly Parton! Te iubim! Ne dorim să avem măcar o părticică din abilitățile tale. Ai fost eroina serii noastre! Eroina vieții mele. Te voi iubi mereu, a fost mesajul lui Adele.

 


Dolly Parton i-a răspuns artistei după ce a văzut imaginile fabuloase. 'Adele, tu ești fabuloasă! Te voi iubi întotdeauna', a fost mesajul transmis de regina muzii country. Dolly Parton a comentat și la postarea lui Adele de pe Instagram: 'Și eu te voi iubi mereu'.

 

FOTO: Hepta

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton