Când începe America Express, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Survivor 2023, de la PRO TV

 Miniosu Alexandra
.

Când începe America Express, la Antena 1? Asta s-au întrebat telespectatorii, încă din prima zi în care s-a dat startul filmărilor. Se pare că emisiunea a suferit unele schimbări. Deși noul sezon al reality show-ului trebuia să debuteze toamna aceasta pe micile ecrane, premiera a fost… amânată. Iată când va apărea, de fapt, la TV și ce se întâmplă cu Survivor 2023, de la PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-a aflat când începe America Express, la Antena 1. Spre surprinderea multora, se pare că noul sezon nu va mai începe toamna aceasta, așa cum era programat. Conforn Cancan, premiera emisiunii a fost amânată. Așadar, telespectatorii vor mai avea ceva de așteptat până ce-și vor putea susține echipa favorită din fața micului ecran.

america-expressamerica-express

În total, 18 vedete au acceptat să participe la America Express. În emisiunea de la Antena 1 s-au aventurat nume sonore, precum Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar și Bianca Adam și mama ei, Mihaela. Aceștia se vor între peste o rută de peste 7.000 de kilometri. Filmările au avut loc în Mexic, Guatemala și Columbia.

Citește și: Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil:”Acolo a fost nevoită să…”

Citește și: Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express:„Acolo mâncai ce prindeai. Pâine și biscuiți'

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, înșelată de fostul iubit arab chiar cu prietena pe care a primit-o în casă:”El ar lua și o găină acasă”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună alături de copii, în prima zi de școală.Cum s-au fotografiat, în plin proces de divorț: „Așa da!”

Când începe America Express, la Antena 1

La fel ca în edițiile anterioare, și-n noul sezon America Express, concurenții vor fi puși în fața unor provocări neașteptate. Cele 12 vedete vor intra în luptă cu doar un dolar pe zi. La final, o singură echipă va pune mâna pe marele premiu pus la bătaie de Antena 1, în valoare de 30.000 de euro.

Potrivit sursei menționate anterior, emisiunea America Express trebuia să fie inclusă în grila de toamnă a postului Antena 1, așa cum s-a întâmplat, în trecut, cu Asia Express, când fiecare sezon începea în septembrie. Însă pentru că noul sezon e unul diferit, profucătorii au luat o decizie neașteptată. Au hotărât ca data difuzării să fie schimbată. Astfel, deși filmările s-au încheiat, reality show-ul va apărea abia anul viitor.

Ce se întâmplă cu Survivor 2023, de la PRO TV

Potrivit surselor CANCAN.RO, noul sezon America Express va apărea la televizor în prima duminică de după Anul Nou. Mai exact, reality show-ul va debuta la Antena 1 pe data de 8 ianuarie 2023.

În plus, se pare că emisiunea de pe Antena 1 se va „lupta' cot la cot cu show-ul similar de la Pro TV, Survivor. Asta pentru că, mai scrie sursa menționată, Survivor România 2023 va începe tot pe 8 ianuarie 2023. Ba mai mult, se pare că și zilele de difuzare sunt aproape aceleași. America Express va fi la TV duminică, luni, marți și miercuri, iar Survivor duminică, luni și marți.

Irina Fodor prezintă America Express

Irina Fodor e cea care prezintă America Express. Vedeta se află pentru a doua oară în această postură. Chiar de la începutul filmărilor, soția lui Răzvan Fodor le-a împărtășit internauților unele dintre sale de peste Ocean. Se pare că, din păcate, aventura a debutat pentru ea cu probleme de sănătate.

Irina Fodor a ajuns pe mâinile medicilor la scurtă vreme după ce a ajuns în Mexim. Fire deschisă, ea nu a ezitat să le povestescă fanilor ce s-a întâmplat.

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă', spunea Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton