Anda Adam, apariție de senzație alături de logodnicul ei la VIVA! Influencers Party 2022

 Dumitrache Laura
.

Anda Adam se numără printre vedetele care au venit la VIVA! Influencers Party 2022. De această dată, artista a venit însoțită alături de logodnicul ei, Yosif Mohaci. Cei doi au avut o apariție de senzație si au atras toate privirile celor din jur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Adam a venit insotita la VIVA! Influencers Party 2022 însoțită de logodnicul ei, afaceristul Eudor Yosif Mohaci. Vedeta a avut o apariție de senzație alături de partenerul ei, bucurându-se impreună de petrecere. Cei doi au fost in centrul atenției, deoarece Anda și iubitul ei se afișează rar împreună.

IMG_7036IMG_7036

Cea mai tare petrecere VIVA! Party 2022 este în plină desfășurare. Distracția este la cote maxime, iar vedetele se întrec care mai de care în ținute. Au defilat, rând pe rând, și și-au pus ținutele în valoare. Putem spune că… DA, superbe apariții au! Anda Adam, Simona Pătruleasa, Dima Trofim, Dana Săvuica, Raluca Bădulescu, Cristina și Ștefan Ștefan și Flavia Mihăișan au străluci la propriu!

Citește și: Luminița Bucur, soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, despre prima lor întâlnire, la casting:„A trebuit să-i dau o palmă'. Reacția actorului

Citește și: Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. A fost diagnosticat cu cancer osos, la 7 ani:„N-am avut nevoie de terapii'

Citește și: Ilinca Vandici, cea mai provocatoare apariție la VIVA! Influencers Party 2022.Ce ținută a purtat prezentatoarea TV

Citește și: Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță a făcut anunțul, în direct:„Urmează să devină mămică'

Anda Adam, apariție de senzație alături de logodnicul ei la VIVA! Influencers Party 2022

Anda Adam se numără printre vedetele care au venit la VIVA! Influencers Party 2022. Artista a avut o apariție de senzație, iar pentru prima oară a venit însoțită de logodnicul ei Eudor Yosif Mohaci. Cei doi formează un cuplu extrem de frumos, iar în urmă cu ceva timp, frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie.

Anda Adam și-a pus în evidenta trupul lucrat la sala și a optat pentru o rochie neagră, mulată,in timp ce iubitul ei a imbracat un costum elegant. Yosif a purtat pantaloni negri, camasa neagră și sacou bleumarin, accesorizată cu o batistă verde.

VIVA! Influencers Party 2022

VIVA! Influencers Party 2022. Miercuri, 7 septembrie 2022, Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2022 a început la ora 19:00, în forță, alături de cele mai iubite vedete și cei mai apreciați influenceri.

Au defilat, rând pe rând, și și-au pus ținutele în valoare. Putem spune că… DA, superbe apariții au! Anda Adam, Simona Pătruleasa, Dima Trofim, Dana Săvuica, Raluca Bădulescu, Cristina și Ștefan Ștefan și Flavia Mihăișan au străluci la propriu!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton