Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă: „Mai mult ca sigur, o vom organiza în...”

 Ifrim Georgiana
.

Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă. Pe 11 septembrie, cei doi au organizat în secret cununia religioasă. Recent întoarsă din luna de miere, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre petrecerea de nuntă, susținând că pregătește un eveniment pe cinste. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă. În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua fost cerută în căsătorie de Marian Corcheș, în Dubai, iar cântăreața a spus marele „DA!’. La mijlocul lunii septembrie, aceștia s-au căsătorit religios, însă nu au făcut niciun anunț cu privire la acest eveniment, dorindu-și să se ferească de energia negativă din mediul online. Acum, cei doi s-au decis cu privire la perioada în care vor organiza petrecerea de nuntă, artista susținând că își dorește o petrecere grandioasă.

car-9-3car-9-3

După ce și-a încărcat bateriile în Punta Cana, interpreta de muzică ușoară este pregătită să pună la punct planurile pentru petrecerea de nuntă. Dacă cununia religioasă a avut loc în mare secret, petrecerea va fi una cu fast.

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'

Citește și: Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Ce gest a făcut artista față de Daniela Iliescu:„A vorbit urât de logodnica mea'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:”Cei mici vor avea domiciliul la…”

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după ce a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu:”Din cauză că ea iar a depus probe…”

Când vor face Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, petrecerea de nuntă

Cei doi vor organiza „nunta mare' la anul, iar evenimentul se va desfășura în timpul săptămânii, astfel încât să nu-i dea peste cap cântările artistei. Carmen de la Sălciua a sugerat că petrecerea va fi una pe cinste, în comparație cu cununia religioasă.

„Se va întâmpla la anul și nunta mare. O să facem în 2023, cel mai probabil în timpul săptămânii. Noi, artiștii, avem multe evenimente în weekend-uri și mai mult ca sigur vom organiza petrecerea de nuntă în așa fel încât să nu îmi încurce spectacolele pe care le voi avea de susținut', a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Cât despre luna de miere, aceasta a adăugat: „Mi-am încărcat bateriile în Punta Cana. M-au impresionat plajele foarte curate. Totul a fost foarte frumos, în general. Mie îmi plac oricum peisajele exotice, destinațiile exotice'.

Carmen de la Sălciua, despre scandalul cu familia Sterp

În urma scandalului cu familia Sterp, artista a susținut că o mare parte dintre declarațiile care se fac despre ea sunt minciuni. Aceasta s-a arătat deranjată de faptul că în acest conflict a fost implicată și familia ei.

„Am aflat ce s-a spus. Crede-mă, sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!', ne-a spus Carmen, a încheiat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton