Oana Roman, înainte și după ce a slăbit. Imaginile care arată cât de mult s-a schimbat: "Diferența este enormă"

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman s-a ambiționat și în ultimii ani a suferit o transformare radicală. Vedeta tv a slăbit multe kilograme și a împărtășit cu fanii ei metodele care au ajutat-o să ajungă la rezultatul dorit. Cu toate astea, Oana le-a reamintit internauțulor cum arăta în urmă cu 4 ani, făcând o comparație cu felul în care arată acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultimii ani. Vedeta s-a luptat ani de zile cu kilograme în plus, iar acest lucru a complexat-o mult timp. Mult timp a încercat să fie puternică și să nu se lase afectată de criticile celor din jur. Ulterior, fiica lui Petre Roman a decis să facă o schimbare și a slăbit zeci de kilograme.

oana romanoana roman

Oana le-a dezvăluit în nenumărate rânduri fanilor săi cum a reușit să ajungă la silueta dorită. Recent, vedeta le-a arătat internuaților care este diferenta după ce a reușit să slăbească. Iată cum arăta Oana Roman în urmă cu patru ani.

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:”Cei mici vor avea domiciliul la…”

Cum a reușit să slăbească Oana Roman, de fapt. Imagini înainte-după

Oana Roman a trecut printr-o schimbare radicală în ultimii ani. Vedeta a avut o perioadă îndelungată în care s-a luptat cu kilogramele în plus, iar acest lucru a deranjat-o foarte mult. Oana a decis să slăbească și nu s-a lăsat până când nu a obținut rezultatul mult dorit. După ce a slăbit semnificativ, vedeta a dezvăluit ce metode a folosit. De câțiva ani ani, Oana se află în proces de slăbire și a ajuns într-un punct în care este multumită de felul cum arată.

Recent, a postat pe rețelele de socializare metodele care au ajutat-o să slăbească. Vedeta spune că nu a apelat la operația de micsorare a stomacului, iar procedurile de remodelare corporală au ajutat-o să facă această transformare. Oana Roman a publicat o imagine din 2018 și una din prezent pentru a arăta diferenta.

‘Poza din stânga este din 2018 cea din dreapta din 2022. Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o data. Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumate, săptămânal pt aceste proceduri. Minus 4 cm după o singura ședință. Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase’‘, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Ce relație are Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman

Fosta prezentatoare tv a spus ce relație are acum cu tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a dezvăluit cum a fost copilăria alături de părinții Mioara și Petre Roman. După mai bine de 30 de ani de căsnicie, cei doi au divorțat. Oana Roman și-a amintit că atunci când părinții nu mai avea timp pentru ea, a fost cea mai grea perioadă pentru ea.

„Imediat după Revoluție, când părinții mei nu mai aveau timp de mine, din păcate, a fost poate cea mai grea perioadă din viața mea. Eram adolescentă, nu eram pregătită pentru acele momente, mă simțeam foarte singură, deznădăjduită, nu știam ce va urma, așa că m-am gândit să cumpăr un câine. Am fost în Piața Obor, și am văzut un câine alb pătat cu negru, nici nu știam ce rasă e, mi s-a spus că e o rasă de câine foarte mare, Dog German.

Am luat puiul cel mai mic și mai amărât. Apoi, a devenit un câine superb, era ca un vițel de mare. Nu am avut însă parte de el. În 1991, în momentul în care au venit minerii și a trebuit să plecăm de acasă, l-am lăsat în grija celor care păzeau locul, dar a fugit pe poartă. Nu l-am mai găsit niciodată, am suferit foarte mult. Acum am doi câini, pe Bubble, un Bulldog Francez’, a declarat vedeta.

Ce calități a moștenit Oana Roman de la părinții ei

Oana Roman, 46 de ani, a mărturisit că a moștenit calități de la ambii părinți. Vedeta seamănă mult cu mama ei, având o fire foarte impulsivă. De la tatăl ei, Oana a luat rigurozitatea și perfecționismul.

„De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. Îmi iubesc proiectele, meseria de a face PR și evenimente, dar îmi place foarte mult și ceea ce fac în zona online.

O fac cu mare responsabilitate, pentru ca totul să fie făcut cu grijă și bine făcut. Sentimentul lucrului bine făcut l-am observat la tata, cât am stat împreună, este foarte serios și atent în tot ceea ce face., a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton