Camilla, soția Prințului Charles, a câștigat simpatia tuturor. Ducesa are ritm și e o bună dansatoare

Aflați în turneu în vestul Africii, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost protagoniștii unui moment care s-a viralizat și le-a crescut mult cota de simpatie, iar asta doar datorită talentului nebănuit al Ducesei… Camilla este o bună dansatoare.

Camilla, ducesa de Cornwall, a surprins pe toată lumea cu talentul ei la dans.

Camilla, Ducesa de Cornwall, a surprins pe toată lumea cu talentul ei la dans.

Timp de mulți ani, Camilla a fost inamicul public numărul unu al opiniei publice britanice, ura oamenilor răsfrângându-se cu și mai multă putere asupra ei după moartea tragică a Prințesei Diana, soția Prințului Charles. Atunci, toată lumea a scos-o vinovată pe Camilla, amanta dintotdeauna a Prințului și, probabil, singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat. Iată însă că au trecut anii, în 2005 Camilla a devenit soția lui Charles și, în cele din urmă, a fost acceptată și de cei doi fii ai săi, William și Harry, care acum au o relație foarte bună cu mama lor vitregă. Până și fotografii și cameramanii au îndrăgit-o pe Camilla, pentru că e foarte cooperantă și are întotdeauna un zâmbet pentru ei.

Camilla se descurcă bine pe ringul de dans.

Camilla se descurcă bine pe ringul de dans.

Camilla și-a făcut loc încet, dar sigur, în inimile oamenilor

Încet, încet, și opinia publică a trecut la sentimente mai bune, Camilla știind perfect cum să gestioneze situația – Ducesa de Cornwall nu a încercat niciodată să-i ia locul Dianei, nici nu a epatat și nici nu a ieșit în față. A fost mereu low profile, iar oamenii, în cele din urmă, au apreciat asta. De altfel, nici nu ar fi fost posibil, pentru că nu avea nici tinerețea și nici frumusețea Dianei. Camilla a avut însă ceva care a contat mai mult, dragostea lui Charles! Recent însă, în cadrul vizitei efectuate alături de soțul ei în vestul Africii, Ducesa de Cornwall a intrat direct în lumina reflectoarelor, iar cu această ocazie toată lumea a descoperit un lucru mai puțin știut – Camilla este o bună dansatoare. Chiar foarte bună, am adăuga noi.

Nici Prințul charles nu este însă mai prejos (Mexic).

Nici Prințul Charles nu este însă mai prejos (Mexic).

„Ducesa Camilla este o dansatoare grozavă'

Invitați la un dineu de stat de către președintele Ghanei, după terminarea formalităților, cuplul regal a fost invitat de demnitari să se relaxeze și să se distreze. Acela a fost și momentul în care Camilla, avându-l drept partener pe președintele Ghanei, Nana Akufo-Addo, s-a făcut remarcată pe ringul de dans, impresionând pe toată lumea cu mișcările ei de dans. Ce-i drept nici Prințul Charles, care a dansat cu Prima Doamnă, nu s-a mișcat rău, însă soția lui a făcut furori printre internauți, care au aplauda-to la scenă deschisă pe Ducesa de Cornwall. „Wow, Ducesa de Cornwall poate dansa!!! Fantastic! Sunt așa o pereche superbă', „Ducesa Camilla este o dansatoare grozavă', „Bravo, fetițo! Ducesa Camilla are ceva suflet în ea', „Ducesa are câteva mișcări bune', au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Suntem total de acord, după cum veți constata din filmarea de mai jos.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton