Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea pe parcursul sarcinii: ”Este mult, dar nu mă stresez”

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară, iar în primăvara anului viitor va aduce pe lume încă o fetiță. Prezentatoarea TV și Tavi Clonda sunt foarte fericiți că vor deveni părinți pentru a doua oară. Gabriela Cristea ne-a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat pe parcursul sarcinii.

Cea de-a doua sarcină a Gabrielei Cristea a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Vedeta nu s-a gândit că ar putea rămâne însărcinată atât de repede, la nici doi ani de când a venit pe lume micuța Victoria. Viitoarea mămică a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde răspuns tuturor curiozităților noastre. Gabriela Cristea este o femeie cu capul pe umeri și vorbește deschis de fiecare dată când are ocazia. Prezentatoarea emisiunii 'Te iubesc de nu te vezi', de la Antena Stars, ne-a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat pe parcursul celei de-a doua sarcini.

'Un singur test am făcut. Tavi era în dormitor și aștepta. Mă gândeam să mai stăm puțin să o scoate din scutece pe Victoria. Tavi a fost super încântat. I-am zis 'uite ce mi-ai făcut'. Am fost puțin speriată, pentru că mi se părea diferența foarte mică și eram și într-un proces din astă… slăbisem, voiam să încep să merg la sală. (…) Singurele simptome de gravidă pe care le am sunt arsurile. Mă trezesc din somn cu chestia asta și trebuie să fac ceva. Nu beau alcool sub nicio formă și încerc să nu beau băuturi carbogazoase. Am acumulat șase kilograme până acum. Este mult, dar nu mă stresez de treaba asta. Sunt o femeie ca oricare femeie.', a declarat Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.

Gabriela Cristea a rămas însărcinată fix în perioada în care începuse să-și revină fizic după prima sarcină. Viitoarea mămică începuse să slăbească, ținea o dietă pe care nutriționistul i-a recomandat-o și avea în plan să meargă la sală, însă planurile ei au fost date peste cap de bebe cu numărul doi.

Citește și: Medicii i-au interzis! Ce nu are voie Gabriela Cristea să facă la a doua sarcină: 'Voi fi monitorizată mai des'

Citește și: Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Prezentatoarea TV nu se poate abţine nici în emisiune

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton