Ce sfaturi are Camelia Șucu pentru cei care vor să-și mobileze casele: „Românul are această problemă. Întotdeauna țineți cont de faptul că...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sfaturi are Camelia Șucu pentru cei care vor să-și mobileze casele. Camelia Șucu a vorbit despre tendințele românilor atunci când își mobilează casa. Într-un interviu, antreprenoarea a oferit câteva sugestii celor care intenționează să facă o redecorare a locuinței. Timp de 18 ani, aceasta a fost căsătorită cu Dan Șucu, proprietarul Mobexpert. Iată ce spune aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce sfaturi are Camelia Șucu pentru cei care vor să-și mobileze casele. Camelia Șucu este una dintre cele mai cunoscute antreprenoare de la noi din țară. Aceasta este la bază medic, însă, ulterior, a dezvoltat mai multe proiecte în domeniul imobiliar. În prezent, prin afacerile sale, aceasta a strâns o avere estimată la 55 de milioane de euro și se consideră că ar fi cea mai bogată femeie din România. Până în anul 2007, aceasta a fost căsătorită cu Dan Șucu, ira, în urma partajului, afacerista s-ar fi ales cu o avere de 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă deținut de ea și fostul soț.

cam9cam9

Potrivit antreprenoarei, cei care doresc să facă schimbări în casă potr profita de reducerile din lunile ianuarie și februarie. Aceasta a susținut că o mare parte din români obșinuiesc să-și aleagă singuri obiectele de decor din casă, lucru pe care nu îl recomandă.

Citește și: Cum își menține Camelia Șucu silueta în perioada sărbătorilor. Alimentul pe care îl evită:”Nu consum foarte mult…”

Citește și: Ce dietă ține Camelia Șucu. Afacerista mănâncă numai într-un interval de opt ore pe zi:„Eu sunt foarte mulțumită'

Citește și: O femeie din Coreea de Sud și-a distrus fața după ce și-a injectat ulei de gătit.Cum a ajuns să arate, acum

Citește și: Cum arată acum copiii Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac:”Fac copii grozavi” Cum au reacționat când au primit comentarii negative pe Internet

Ce sfaturi are Camelia Șucu pentru cei care vor să-și mobileze casele

Atunci când vine vorba de alegerea mobilei, antreprenoarea a susținut că românii au tendința de a nu apela la specialiști. Aceasta a mai spus că nu există tendințe clare când vine vorba de decorarea locuinei, ci totul trebuie realizat după propriile gusturi.

„În industria mobilei nu pot să spun că mai există o anumită tendință. Într-adevăr se dă o anumită culoare, de către Pantone, la început de an, știm cu toții. Tendința, însă, este să-ți faci casa după stilul tău. Să te lași ghidat de aceste show-room-uri pe care le anenajăm.

Acum am observat că majoritatea celor care își mobilează casele apelează la un sfătuitor, un designer, un arhitect, ceea ce este foarte bine pentru că oamenii au nevoie de cineva care să le implementeze visul lor de acasă.

Pentru că nu trebuie să ne pricepem la toate. Românul are această problemă să se priceapă la toate! E și avocat, e și doctor, e și arhitect și designer, și fotbalist și tenisman, e de toate. Eu zic că nu ne pricepem la toate, nici eu nu mă pricep la toate. Îmi plac specialiștii și tendința e că am început să apelăm la ei', a mai declarat Camelia Șucu, pentru Click!.

„Nu suntem toți la fel'

În cadrul aceluiași interviu, Camelia Șucu a oferit câteva sugestii de decorare a dormitorului. Aceasta recomandă evitarea culorilor vibrante și alegerea unui design liniștitor.

„Tendințele trecute, prezente și viitoare atunci când îți cumperi un pat și un dormitor sunt legate, de fapt, de ce-ți trebuie ție. În primul rând, un pat trebuie să fie confortabil, trebuie să aibă un design care să te liniștească.

Cu siguranță că lumea nu o să-și aleagă un pat roșu, sau unul cu mov, sau o culoare aprinsă pentu că oamenii atunci când se duc acasă să doarmă, să se odihnească vor să fie liniștiți. Întotdeauna țineți cont de faptul că culorile calde sunt cele mai bune pentru odihna vizuală.

Trebuie să avem în vedere să ne achiziționăm o saltea bună și un decor, un design personalizat pentru că nu suntem toți la fel. Unor a ne plac rotunjimile, altora ne plac liniile drepte', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Mai sunt reduceri și în ianuarie și în luna februarie'

Mai mult, antreprenoarea i-a sfătuit pe cei care doresc să-și achiziționeze mobilă nouă să vâneze reducerile din lunile ianuarie și februarie.

„Pe de altă parte, este bine să ochiți perioadele din an în care sunt reduceri. Înainte de sărbători, de exemplu, se fac discounturi semnificative. E bine că Black Friday deja s-a împământenit și la noi.

E important să ai ceva nou de sărbători în casă, chiar dacă doar un pat, sau o canapea. Alegerile trebuie făcute după sufletul lor și după casa lor. E frumos să stăm în fața bradului pe o canapea confortabilă. Mai sunt reduceri și în ianuarie și în luna februarie', ne-a mai spus femeia de afaceri.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton