Ce dietă ține Camelia Șucu. Afacerista mănâncă numai într-un interval de opt ore pe zi: „Eu sunt foarte mulțumită”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Camelia Șucu. La 57 de ani, fosta soție a lui Dan Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. De-a lungul anilor, aceasta a fost complimentată pentru aparițiile sale și pentru modul în care se menține într-o formă de invidiat. Recent, afacerista a vorbit despre regimul său alimentar, mărturisind că este adepta postului intermitent. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Șucu, la bază medic, este o antreprenoare de succes. Prin afacerile sale, aceasta a strâns o avere estimată la 55 de milioane de euro și se consideră că ar fi cea mai bogată femeie din România. De-a lungul anilor, aceasta a fost apreciată nu doar pentru simțul antreprenorial, dar și pentru aparițiile sale spectaculoase. În urmă cu câteva luni, Cătălin Botezatu mărturisea că afacerista ocupă prima poziție în România când vine vorba despre stilul vestimentar. Recent, Camelia Șucu a dezvăluit câteva dintre trucurile sale de frumusețe, mărturisind că este mulțumită de felul în care arată la 57 de ani.

cam-9cam-9

Ce dietă ține Camelia Șucu. Femeia de afaceri a recunoscut că a încercat nenumărate diete de-a lungul anilor. Pe lângă un regim alimentar echilibrat, aceasta este adepta mișcării fizice și se informează constat cu privire la prevenția anumitor boli.

Citește și: Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România

Citește și: Camelia Sucu incurajeaza femeile de afaceri

Citește și: Cum au fost fotografiați Lidia Buble și Horațiu Nicolau, deși nu au recunoscut că au o relație.Gesturi tandre între cei doi, în văzul lumii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat:”Am plecat împreună”

Ce dietă ține Camelia Șucu

Fosta soție a lui Dan Șucu mânâncă trei mese pe zi, însă numai într-un interval de opt ore. Aceasta a susținut că a văzut numeroase avantaje ale postului intermitent, fiind mulțumită de aspectul ei fizic și de starea de sănătate.

„Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!, a dezvăluit cunoscuta femeie de afaceri, pentru Click!.

„Am grijă de mine, îmi place prevenția'

Camelia Șucu este adepta sportului și face exerciții specifice vârstei și nevoilor ei. Aceasta se poate lăuda cu un metabolism bun, motiv pentru care nu a fost niciodată predispusă la oscilații de greutate.

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton