Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a lui Mihai Mitoșeru: „Am aflat și eu de la televizor”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a fiului ei. După divorțul de Noemi, Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața alături de o frumoasă blondină. Prezentatorul a fost discret cu privire la noua sa relație, având în vedere că se cunosc de puțin timp. Acum, Camelia Mitoșeru și-a exprimat părerea cu privire la schimbările din viața amoroasă a fiului ei. Iată ce declarații neașteptate a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După 14 ani de căsnicie, Mihai Mitoșeru și Noemi au ales să meargă pe drumuri separate. În 2019, cei doi au depus actele de divorț. Ulterior, prezentatorul a recunoscut că despărțirea de Noemi a fost o greșeală și că nu a știut să gestioneze situația cu care se confruntau la acea vreme. Recent, Mihai Mitoșeru a fost surprins la brațul altei femei și a recunoscut că a început o nouă relație. Pentru că sunt abia la început, acesta a susținut că rămâne rezervat și așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile de acum încolo.

mitoseru-2mitoseru-2

Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a fiului ei. Întrebată despre relația fiului ei, actrița a oferit o declarație cu totul neașteptată, susținând că Mihai Mitoșeru nu i-a vorbit despre schimbările recente din viata lui.

Citește și: Mihai Mitoșeru are o nouă iubită:„Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă'

Citește și: Ce gest a făcut Mihai Mitoșeru pentru Teo Trandafir, când a mers la spital:”Nu am să uit niciodată…”

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:„Sărbătoarea vieții mele'

Citește și: Jador a fost jefuit de un prieten, în propria casă:”Să nu mă mai privești în ochi…”

Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a fiului ei, Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a mărturisit că nu a făcut încă cunoștință cu noua iubită a fiului ei. Aceasta a sugerat că relația dintre el și blondina cu care se afișează nu ar fi una suficient de consolidată încât să fie înștiințată despre ea.

„Nu am cunoscut-o pe iubita lui Mihai. Nici măcar nu am vorbit cu el despre vreo fată. Așa cum auziți, nu știu absolut nimic, am aflat și eu de la televizor.

L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: „Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam'. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!', potrivit fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru, primele declarații despre noua iubită

Mihai Mitoșeru a susținut că este mai precaut în ceea ce privesc relațiile, motiv pentru care își dorește să o cunoască mai bine pe actuala sa parteneră.

„Eu sunt foarte sincer! Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!', a susținut Mihai Mitoșeru potrivit libertatea.ro.

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi

Mihai Mitoșeru a spus că a divorțat de Noemi pentru că așa a crezut că e mai bine atunci. Însă, se pare că, ulterior, vedeta a regretat decizia.

„Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez. Am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai.

Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale. Am divorțat, că am fost fraier…', potrivit WOWbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton