Imagini de la majoratul lui YNY Sebi. Ce gest neașteptat a făcut Bogan de la Ploiești

 Raiciu Adriana
.

Imagini de la majoratului lui YNY Sebi. YNY Sebi, trapper-ul care ocupă locul 1 în Trending pe Youtube, a împlinit frumoasă vârstă de 18 de ani și a avut parte de un majorat pe măsură. Bogdan de la Ploiești a fost și el prezent la eveniment și nu s-a uitat la bani când a venit de dedicații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În octombrie 2019, YNY Sebi a lansat prima sa melodie, intitulată „TOP’. Piesa a reușit să strângă peste 9 milioane de vizualizări, însă succesul abia după avea să vină. Tânărul ocupă acum locul 1 în Trending pe Youtube și are colaborări cu nume importante din lumea muzicii.

yny-sebi-1yny-sebi-1

Recent, trapper-ul a împlinit frumoasa vârstă de 18 de ani și a organizat o petrecere pe cinste. Bogdan de la Ploiești, prietenul și colegul său de breaslă, a fost și el prezent la eveniment și a făcut spectacol, însă a avut grijă ca tânărul să fie în centrul atenției. Iată mai multe detalii despre majoratul tânărului!

Citește și: Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending.Are 18 ani și note mari la școală

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă

Citește și: Cum arată Denise Rifai în pantaloni scurți.Prezentatoarea TV se îmbracă sexy, în timpul liber

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța.Imagini cu cei doi îndrăgostiți

Imagini de la majoratului lui YNY Sebi

YNY Sebi, trapper-ul care face furori la momentul actual, a împlinit 18 ani și a decis să dea o petrecere cu această ocazie. Nume sonore au fost prezente la eveniment, iar printre invitați s-a aflat și Bogdan de la Ploiești.

Manelistul i-a fost alături toată seară și chiar a făcut o mulțime de dedicații pentru sărbătorit. La un moment dat, cântărețul chiar a scos un teanc de bani din buzunar și a început să arunce cu ei către cel care întreținea atmosfera. Momentul a fost imortalizat și distribuit ulterior pe rețelele de socializare.

@liviusivox.official #liviusivox #bogdandelaploiesti #ynysebi #defectulmeu ♬ sunet original – liviusivox.official

YNY Sebi a făcut sport de performanță

Deși multă lume îl cunoaște pe YNY Sebi datorită activității sale pe plan muzical, puțini sunt cei care care au ajuns să-l cunoască pe aceasta așa cum este în viața de zi cu zi. A făcut sport de performanță, timp de 7 ani.

„Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă’, declara trapper-ul în urmă cu ceva timp.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton