Călin Geambașu, acuzat de tatăl său că a încercat să-și incendieze mama. Reacția artistului

 Dumba Gabriela
.

Călin Geambașu spune că nu mai este cale de împăcare între el și părinții săi, mai ales după ce tatăl său l-a acuzat că a încercat să-și incendieze mama. Călin se apără și spune că toată cearta ar fi reizbucnit din cauza banilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După apariția într-o emisiune TV, Călin Geambașu și tatăl său nu s-ar fi înțeles la împărțirea banilor și de aici și scandalul uriaș de anul trecut, care a dus la ruperea relației dintre ei. Acuzațiile dure au continuat din ambele tabere, iar totul a culminat cu cele spuse de Geambașu senior, respectiv că fiul său a încercat să-și incendieze mama.

3-calin-geambasu-petre-geambasu-cancan3-calin-geambasu-petre-geambasu-cancan

„Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început ca să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui.

Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. acuzații grave). Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită…am ieșit împreună, la noi acasă.

Citește și: Gigi Becali, gest impresionant pentru Mihai Neșu: „I-a luat o mașină nouă'

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public: „Să nu-l plângă nimeni’

Citește și: Andra Volos, hărțuită de iubitul însurat! A încercat să îi spargă ușa:„Chem poliția sau pe nevastă-ta’

Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo', a spus, indignat, Călin Geambașu la Xtra Night Show.

După dezvăluirile cutremurătoare ale lui Petre Geambașu, cum că fiul său ar fi încercat să își icendieze mama în vremea adolescenței, clipul video a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fusese postat.

Banii, mărul discordiei în relația tată-fiu

Petre Geambașu l-a acuzat pe fiul lui că își folosește propriul fiu asemenea unui scut pentru a scăpa cât mai repede de aceste scandaluri, însă Călin Geambașu a dorit să demonteze toate zvonurile de la tatăl lui.

'Ca scut la ce? Adică eu, dimpotrivă, sunt scut pentru copilul meu, ca el să nu fie zdruncinat din punct de vedere juridic sau emoțional. Astea sunt numai infiltrări, inoculări, vorbe. Nu m-a plătit, nu figurez nicăieri plătit. Am lăsat-o așa, mereu cu promisiuni de plată și după ce s-a terminat proiectul, i-am lucrat și proiectul pentru Sala Palatului', a declarat Călin Geambașu la Antena Stars.

În continuare, Călin Geambașu susține că nu și-a primit banii munciți de el de la tatăl lui și că artistul nici nu are de gând să îi dea. Inclusiv după ce s-au întors dintr-o vacanță de pe Coasta de Azur, Călin Geambașu l-a tras din nou de mânecă pe tatăl lui în legătură cu banii, însă fără rezultat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton