Iubitul Andei Adam și-a tatuat inițiala numelui ei! Artista n-a spus nimic despre divorț, până acum

 Lăstun Ana Maria
.

Iubitul Andei Adam s-a afișat cu un nou tatuaj, pe încheietura mâinii, în care inițiala numelui său este conectată printr-o inimioară de numele vedetei. Pare că afaceristul și cântăreața nu se mai sfiesc să se afișeze în public, dat fiind faptul că au postat o imagine în care se sărutau cu patos, deși Anda Adam încă nu a confirmat divorțul de Sorin Nicolescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Anda Adam l-a dat uitării pe Sorin Nicolescu, tatăl copilului ei, și nu se mai chinuie să își ascundă relația. Iubitul Andei Adam i-a făcut artistei o surpriză de proporții și pare îndrăgostit lulea. După ce a postat o imagine în care își sărută iubita cu patos, iubitul Andei Adam le-a arătat internauților că și-a tatuat inițiala numelui ei.

Citește și: Cum a confirmat Anda Adam că are o relație, deși e încă măritată. Ce declarație i-a făcut bărbatului misterios

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anda Adam: „Imaginea este vulgară. Exagerează cu…”

Citește și: Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații: 'Și ea își face viața'

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc”/ INTERVIU

Mai mult, în tatuajul pe care iubitul Andei Adam și l-a făcut, apar ambele inițiale, inclusiv cea a numelui lui, conectate de o inimioară. Putem spune că relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă și este clar că nu sunt împreună de puțin timp. Cântăreața a văzut imaginile postate de afaceristul de la Cluj și le-a apreciat la scurt timp după ce au fost postate.

iubitul-andei-adam-tatuaj-1iubitul-andei-adam-tatuaj-1

Iubitul Andei Adam o răsfață pe vedetă în timp ce soțul ei, Sorin, e în vacanță cu Eveline

În timp ce iubitul Andei Adam face din ce în ce mai multe gesturi de iubire pentru vedetă, soțul ei, Sorin Nicolescu se află în vacanță cu fetița lor, Eveline. Sorin Andrei și-a serbat ziua de naștere în vacanță, alături de micuța lui, iar bărbatul nu s-a afișat cu o altă femeie, de când a confirmat despărțirea de Anda Adam.

Solista nu a anunțat divorțul de soțul ei, dar bărbatul a recunoscut că el și Anda Adam nu mai formează un cuplu de mult timp, motiv pentru care solista este liberă să își refacă viața. La scurt timp după declarațiile sportivului, iubitul Andei Adam a publicat primele imagini cu vedeta. Totul a pornit de la o imagine apărută în mediul online, în care afaceristul îi ține mâna pe sâni soției lui Sorin Nicolescu, iar acesta nu a mai vrut să fie asociat cu partenera sa.

Sorin Nicolescu, despre relația cu Anda Adam: „E liberă să facă ce crede ea'

'Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu.

Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Eveline', a declarat Sorin Niculescu pentru Antena Stars, la putin timp după ce au apărut fotografii cu iubitul Andei Adam.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton