Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată. De ce au ajuns în instanță: "Treaba s-a stricat când..."

 Ifrim Georgiana
.

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată. Ani la rând, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar în 2020 solistul a anunțat că au îngropat securea războiului. Atunci, artistul a postat imagini cu fiul său și bunicul acestuia, alături de un mesaj emoționant, susținând că „iubirea și demnitatea au învins orgoliul și lașitatea'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mult timp, Petre Geambașu și-a acuzat fiul că ar fi vrut să-i dea foc mamei sale. La acel moment, cei doi protagoniști au participat la o emisiune de televiziune, unde au început să-și aducă acuzații grave reciproc. Călin Geambașu a susținut că tatăl acestuia nu i-ar fi achitat întreaga sumă din prestațiile avute la concursul „Dansez pentru tine'. După valul de reproșuri și acuzații, relația dintre cei doi s-ar fi ameliorat în urmă cu doi ani, când Petre Geambașu a hotărât să-și viziteze nepotul.

calin-geambasu-1-Copy-2calin-geambasu-1-Copy-2

Acum, Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată, iar acesta din urmă trebuie să ofere lămuriri cu privire la acuzațiile conform cărora artistul ar fi încercat să-și incendieze mama. Iată ce l-a făcut pe Călin Geambașu să ia această decizie!

Citește și: Călin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său.Câți bani trebuie să îi plătească fosta logodnică

Citește și: În ce relații a rămas Călin Geambașu cu mama fiului său, după despărțirea cu scandal:”Când ne vedem și acum…”

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!'

Citește și: Vasile Șeicaru a suferit o operație complicată, în Franța. Cum se simte acum: „Sunt în recuperări”

Călin Geambașu și-a dat tatăl în judecată

Primul termen de judecată a avut loc recent, însă a fost amânat pentru data de 14 septembrie. Petre Geambașu și-a acuzat fiul că a încercat să-și incendieze mama, punând la dispoziție chiar și o înregistrare video. La scurt timp, videoclipul a fost șters de pe rețeaua de socializare unde fusese postat.

„Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită… am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul.

El vine cu aceste acuzații terifiante, apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo', povestea în 2021, Călin Geambașu, potrivit fanatik.ro.

„Incendiile astea au fost numai în mintea lui'

Călin Geambașu a negat cu vehemență acuzațiile care i-au fost aduse de tatăl său. Mai mult decât atât, acesta și-ar fi acuzat părintele că îi aplica pedepse dure când era copil.

„Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început că să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac. Incendiile astea au fost numai în mintea lui. Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r. – acuzații grave)', a adăugat artistul.

Călin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său

Solistul a câștigat toate procesele pe care i le-a intentat fostei partenere. În urma deciziei judecătorești, femeia este nevoită să-i plătească artistului suma de 31.000 de lei, la care se adaugă și pensia alimentară pentru fiul ei, până când acesta va împlini vârsta de 18 ani.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ TĂNASE GHEORGHE, la cererea creditorului GEAMBASU CALIN ALEXANDRU, împotriva debitorului CADAR ANGELICA.

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului CADAR ANGELICA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 31.000 lei, debit principal, 4000 lei onorariu avocat reprezentând debit şi accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă 1664/22.03.2019 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul 3781/94/2018 ramasa definitivă prin Decizia nr. 583A/19.03.2020 pronunțată de Tribunalul Ilfov în dosarul nr. 3781/94/2018. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligației cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac', este decizia judecătorilor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton