Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil: „Nici nu se uită la emisiune”

 Borcilă Andreea
.

Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil de la Neatza. Puțini fani știu că celebrul prezentator are un frate mai mare decât el cu câțiva ani. Recent, matinalul de la Antena 1 i-a urat ‘la mulți ani, în direct, fratelui său cu ocazia aniversării lui, un gest pe care nu l-a mai făcut până acum. Vedeta a mărturisit care a fost motivul! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este un veteran al postului Antena 1, acolo unde prezintă de ani buni, alături de colegul său Răzvan Simion, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Dacă viața sa profesională este destul de cunoscută, când vine vorba de planul personal vedeta este destul de discretă. Puțini fani știu însă că prezentatorul tv mai are un frate. 

dani-otil-4dani-otil-4

Dani Oțil se mândrește cu fratele lui, mai mare cu câțiva ani. Tocmai ce a fost ziua lui de naștere, prilej cu care vedeta a ținut să-i ureze ‘la mulți ani în stilul lui caracteristic, plin de umor. 

Citește și: Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor:„Nu îmi place treaba asta'

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul'

Citește și: Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut pentru un bărbat? Ce a răspuns cântăreața:”Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele…”

Citește și: Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, după divorț:„Unele lucruri se întâmplă, pur și simplu'

Cine este și cum arată fratele lui Dani Oțil

De curând, a fost sărbătoare în familia de origine a lui Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza, marca Antena 1, mai are un frate, pe nume Dorin, care este mai mare decât el cu patru ani. În timpul emisiunii, vedeta a ținut să-i ureze ‘la mulți ani, dar într-un stil comic. Soțul Gabrielei Prisăcariu și Dorin Oțil se înțeleg de minune acum, dar în perioada copilăriei au avut și neînțelegeri, la fel ca în orice relație dintre frați. 

Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată La mulți ani! pentru că nici nu se uită la emisiune… Nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (Ramona Olaru n.r), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece.

Nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. (..) Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, tot el m-a bătut să mă las!, a mai glumit Dani Oțil, în emisiune. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton