Cabral si Andreea danseaza in scop umanitar

 Adina Rosetti
.

In editia de astazi (23 noiembrie) a emisiunii Dansez pentru tine' difuzata la ProTv de la ora 20:30, Cabral si sotia lui, Andreea, vor dansa pentru a-l ajuta pe micutul de Marius Catalin Mâţâcă (5 ani), diagnosticat cu o boala necrutatoare: hemofilie.

 

 

 

Boala micutului este o afectiune hemoragica ereditara care poate transforma orice lovitura primita de suferind intr-o moarte atroce. De aceea, el nu are voie sa se loveasca, sa stea in frig, in soare sau sa… se joace.  Parintii sai il vegheaza cu randul noapte de noapte si se descurca extrem de greu cu banii necesari tratamentului. Desi mai au inca doi copii sanatosi, au scos la vanzare pana si casa in care traiesc pentru a putea face rost de bani pentru operatia de care are nevoie Marius.

 

Am cunoscut drama prin care trec bolnavii de hemofilie de putin timp si atunci am decis sa ne implicam in a schimba situatia in care statul roman ii trateaza, in batjocura. Bolnavii de hemofilie din Romania nu primesc tratament paleativ si asta ii condamna la chinuri si dureri groaznice, o viata imposibila si un viitor sumbru', a declarat Cabral. De aceea, atunci cand s-a ivit ocazia sa participam la Dansez pentru tine cu un dans caritabil, am acceptat amandoi entuziasti, din dorinta de a-i da unui mic sufletel sanse in plus', a completat Andreea.

 

Legat de dificultatile pe care le-au intampinat in pregatirea dansului, Cabral spune: Atunci cand ai un scop in fata, parca si greutatile sunt mai mici, ne antrenam cu drag si spor, dar si cu atentie, sa nu ne accidentam', iar Andreea adauga: Pe mine ma ajuta experienta de la participarea in cadrul concursului Dansez pentru tine de anul trecut, pe Cabral il ajuta ADN-ul'.

 

Telespectatorii care vor sa-i sustina pe bolnavii greu incercati si sa determine Ministerul Sanatatii sa le acorde tratamentul necesar pot semna petitia Pune pret pe viata', accesand www.acasatv.ro, iar cei care doresc sa ajute la refacerea centrului de la Buzias pot dona 2 euro (fara TVA)  la numarul scurt 8865, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton