(P) De ce femeile sunt mereu invingatoare in PR?

 Adina Rosetti
.

Femeile au demonstrat intotdeauna ca pot face munca unui barbat si ca uneori o pot face chiar mai bine decat ei. De ce? Pentru ca sunt organizate, pentru ca stiu cum sa-si conceapa planul si pentru ca au acel quelque chose' care te face sa fii interesat de ceea ce ele prezinta si reprezinta. Femeile sunt mereu invingatoare in PR si oricine contrazice aceasta afirmatie, inseamna ca pune la indoiala datele statistice.

 

 

 

 

Sursa foto; Hepta

Comunica mai bine

Femeile din PR comunica excelent cu persoane din diverse medii si stiu cum sa le atraga astfel incat sa-si plaseze produsul cat mai bine. Pentru a-si atinge scopul, se folosesc de comunicatul de presa, o ustensila fara de care un PR nu poate exista. Mediul online din Romania s-a dezvoltat foarte multi in ultimii ani, iar informatia poate ajunge la un numar colosal de persoane, atat timp cat se profita la maximum de comunicatul de presa.

Apeleaza la cele mai bune resurse

Fie ca esti incepatoare in domeniul PR-ului, fie ca ai deja experienta, trebuie neaparat sa intelegi importanta unui comunicat. Ai nevoie de mai mult ajutor sau vrei sa te perfectionezi? Atunci comunicatedepresa.ro este locul in care trebuie sa ajungi.

Aici gasesti resursele de care ai nevoie pentru conceperea unui comunicat, dar in acelasi timp esti la curent cu ceea ce face concurenta. Astfel, iti poti planui mai bine ideile si poti realiza o campanie mai puternica.

Tine cont ca informatia ajunge la mii de jurnalisti, este transmisa prin newsletter si, in functie de importanta, poate deveni subiect in cele mai importante publicatii online si offline.

Sunt mai creative

Cand vine vorba despre conceperea unui comunicat de presa, femeile stiu exact ce vor, stiu sa creeze o poveste atractiva si sa foloseasca un limbaj prietenos atat pentru posibilii clienti, cat si pentru utilizatori si parteneri.

Empatizeaza

Spre deosebire de barbati, care sunt mai rigizi si mai stricti, femeile stiu sa empatizeze si isi creeaza mesajul pe care vor sa il transmita in functie de ceea ce le-ar placea lor sa citeasca. Femeile stiu sa se puna in locul celui care citeste un comunicat de presa, sunt mai intelegatoare, iar acest lucru le avantajeaza enorm.

Sunt experte in multitasking

Fie ca ne place, fie ca nu, in prezent oamenii de cariera trebuie sa fie multitasking, adica sa faca mai multe lucruri in acelasin timp, dar sa le faca si bine. O femeie PR este experta la acest capitol. Poate raspune la telefon in timp ce creioneaza mesajul unui comunicat de presa, poate sorbi o gura de cafea si poate trimite si un e-mail catre un partener de afaceri.

Isi aleg publicul tinta care trebuie

O femeie PR stie ca trebuie sa-si aleaga publicul tinta cu exactitate, astfel incat mesajul ei sa ajunga la cat mai multa lume interesata de acest subiect. Un comunicat de presa pentru un site de femei nu poate avea succes daca este trimis catre un public tinta preocupat de alte domenii, cum ar fi sportul, politica sau economia.

Depistarea publicul tinuta este unul dintre cele mai importante aspecte in crearea si trimiterea unui comunicat de presa, iar comunicatedepresa.ro te ajuta sa-ti selectezi publicul dupa mai multe criterii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton