Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță: „Nu mă așteptam să spui așa ceva…”

 Dumba Gabriela
.

Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță. Cabral l-a descris în termeni duri pe Bobonete, cel cu care a prezentat primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în 2015. Invitat în emisiunea lui Măruță, Cabral a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost nevoit să-l descrie în trei cuvinte pe Bobonete. Rezultatul nu a fost unul tocmai plăcut pentru Bobonete, dar este cunoscut faptul că cei doi sunt prieteni și cu siguranță va lua în glumă vorbele lui Cabral.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță. Cabral și Adela Popescu au fost invitați în ediția de marți a emisiunii „La Măruță', unde au acceptat provocarea de a participa la jocul „Sosurile picante'. Cei doi prezentatori de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' au răspuns celor mai incomode întrebări.

2121121211

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde se va filma show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Adela Popescu și Cabral au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatorul și-a pus colegii în dificultate cu întrebări incomode.

Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță

Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Cabral și Bobonete și tocmai de aceea, Cabral a fost acum provocat să numească trei lucruri enervante la Bobonete, având în vedere că îl cunoaște bine, după ce au petrecut atât de mult timp în junglă, la vremea aceea.

Astfel, la întrebarea „Spune trei lucruri/tabieturi enervante la Mihai Bobonete', Cabral a răspuns: „râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată'.

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu:'E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni'

Citește și: Imagine rară cu Corina Caciuc și fiul Liam.Ce fotografii a postat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Cabral l-a nominalizat pe Bobonete, iar Adela Popescu pe… Andreea Marin

În timp ce Cabral a avut ceva de zis la adresa lui Bobonete, Adela Popescu a nominalizat-o pe Andreea Marin, însă nu și-a asumat proba până la capăt, probabil din dorința de a evita anumite controverse.

În proba cu sosurile iuți a lui Măruță, regulamentul spune că dacă vrei să eviți o întrebare incomodă, sari peste ea, dar trebuie să mănânci sos iute. Și asta a făcut Adela Popescu. A preferat să răspundă doar la întrebare, fără a menționa despre ce este vorba până la capăt.

Adela Popescu a spus numele Andreei Marin, însă a refuzat să citească întrebarea cu voce tare.

„Andreea Marin! Nu citești nimic, că mănânc! (…) Da, Andreea Marin! De ce m-ai adus în această situație. Eu sunt carne de tun, că am și sufletul ăsta curat!', a spus Adela spre amuzamentul colegilor de platou. Cabral a intervenit:

„Nu mă așteptam să spui așa ceva… Adela a făcut trei băieți cu Sfântul Duh', iar vedeta a venit cu o replică inedită: „Da, dar vezi că din mine au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat'.

„Gluma asta n-am făcut-o eu… știi cine a făcut-o? A venit o fată la Vorbește lumea… Ce vrei? Nu este gluma mea, mi-ar fi plăcut să fie că e foarte bună! Anisia Gafton a zis. Avem și înregistrare de la Vorbește lumea. Chiar n-am zis-o eu', a adăugat Adela Popescu.

Adela Popescu și Cabral prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și pleacă în Dominicană

Adela Popescu și Cabral se pregătesc pentru mutarea în Republica Dominicană, unde se va filma noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Până acum eram obișnuită să descos eu invitații, acum iată că mă pregătesc să dau cel mai picant test. Însă, cum această săptămână a început deja cu mici schimbări în viața mea, precum trezitul mai târziu dimineața, sunt pregătită total și pentru altele.

Vă recunosc, sunt curioasă ce întrebări ne-a pregătit Cătălin Măruță pentru vizita de astăzi… și sper să nu ajungem să strigăm: Sunt celebru… scoate-mă de aici!', declara Adela Popescu înainte de emisia de ieri.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton