Cât câștigă George Buhnici din Youtube. Contul lui are sute de milioane de vizualizări

 Dumitrache Laura
.

George Buhnici este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. S-a lansat în televiziune ca fiind jurnalist de investigație la PRO TV, după care a prezentat emiisunea de tehnologie și internet iLikeIT. Ulterior și-a deschis propriul canal de Youtube și a reușit să aibă peste un milion de abonați și câștigă sume importante de bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cât câștigă George Buhnici din Youtube. George Buhnici a lucrat în cadrului trustului PRO TV ani de zile, iar în urmă cu doi ani a încheiat colaborarea cu Știrile PRO TV. Ulterior, a început să aibă o carieră în mediul online, devenind expert în tehnologie. Datorită videoclipurile pe care le realizează și le postează pe internet, George Buhnici a ajuns să câștige bani frumoși de pe rețelele de socializare.

George BuhniciGeorge Buhnici

Deși a pierdut mii de abonați în doar 24 de ore în urma declarațiilor controversate despre femei, Buhnici continuă să aibă venituri financiare consistente. Fostul jurnalist are canal de Youtube încă din 2007, dar s-a dedicat acestuia începând din 2019.

Citește și: Ce amendă riscă George Buhnici după declarațiile controversate. CNCD demarează o anchetă:„Condiția femeii în societatea din România e una dificilă'

Citește și: Marina Almășan sare în apărarea lui George Buhnici. Discursul uluitor al prezentatoarei TV:”Revărsări de slană și de acumulări de celulită”

Citește și:Nadine, revoltată de jignirile Marinei Almășan la adresa femeilor supraponderale:”M-a lăsat mută și cu durere de stomac”

Citește și: Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici:”Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră', o altă prostie pe care a emis-o”

Cât câștigă George Buhnici din Youtube

George Buhnici a reușit sp declanșeze un val de critici în mediul online, după afirmațiile uluitoare făcute în cadrul unui interviu televizat. Remarcile sale la adresa femeilor care au celulită și vergeturi i-au determinat pe internauți, și nu numai, să îl taxeze dur pentru atitudinea sa.

Cu toate că în doar 24 de ore mii de abonați au renunțat la a-i urmări canalul de Youtube, George Buhnici continuă să aibă venituri considerabile. Realizatorul de vloguri și-a făcut propriul studio, din care a transmis subiecte legate de IT, criptomonede, case și altele. Clipurile publicate i-au adus sume mari de bani fostului jurnalist și au strâns un număr de 276.811.731  de vizualizări. Buhnici câștigă lunar, un venit care variază între 475 de dolari și 7.000 de dolari. Anual, vlogger-ul câștigă din Youtube o sumă între 5.700 de dolari și 91.000 de dolari., potrivit FANATIK.

George Buhnici a pierdut mii de abonați în doar 24 de ore

Fostul jurnalist a plătit scump pentru afirmațiile sale despre femei. George Buhnici a declarat într-un interviu că fetele tinele care vin la plajă ar trebui să meargă la sală, dacă vor să arate bine. Declarațiile lui au fost aspru criticate, iar pe social media realizatorul de vloguri a suferit pierderi importante.

Mulți dintre internauți au renunțat să se mai aboneze la canalul de Youtube al jurnalistului. Mulți români au lăsat comentarii negative la postările lui Buhnici, iar o parte au fost șterse.

Fostul jurnalist, aspru criticat de internauți

În urmă cu câteva zile, George Buhnici avea să declanșeze un adevărat scandal în mediul online. Fostul jurnalist a declarat în emisiunea Xtra Night Show că tinerele ar trebui să meargă la sală, dacă vor să meargă la mare. Mai mult, Buhnici a criticat femeile care au celulită și vergeturi, subliniind că soția sa, Lorena Buhnici, arată „ca o minoră”. Acest lucru a declanșat un val de critici în social media, iar internauții l-au catalogat drept „misogin” pe George Buhnici.

Venim la mare ca să vedem piele. Și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală'a spus George Buhnici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton