Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat Dansez pentru tine: "Cele mai rele momente din viața mea"

 Dumba Gabriela
.

Acum mai mulți ani, pentru jumătate de an, Bursucu a fost unul dintre coregrafii „Dansez pentru tine', de la PRO TV. După ce s-a terminat show-ul, Bursucu a fost la pământ și spune că a trăit atunci cele mai urâte momente din viața lui. Nu putea accepta că toată popularitatea de care s-a bucurat la Dansez pentru tine a dispărut într-o clipă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru șase luni, cât timp a fost coregraf la Dansez pentru tine, Bursucu a fost non-stop în lumina reflectoarelor. Era extrem de apreciat și, drept dovadă pentru talentul său, una dintre echipele antrenate de el a câștigat finala Dansez pentru tine. După ce show-ul a ajuns la final, coregraful s-a trezit că nu avea niciun alt contract.

bursucu-adrian-cristeabursucu-adrian-cristea

Prin ce a trecut Bursucu atunci când s-a terminat Dansez pentru tine

„Când eram la Dansez pentru tine, am reușit să ajung unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de acolo. Dansez pentru tine a fost una dintre, dacă nu cea mai tare emisiune de la noi din România.

Top 3 ever – format, public, greutate, audiență, dacă era Dansez pentru tine vinerea, toată lumea se închidea în casă, pac, televizoarele, nimeni nu iese.

S-a terminat cu Dansez, după șase luni, am reușit să țin bateria telefonului 3-4 zile fără să se descarce. Nu mai suna nimeni! A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea!

Nu mai știa nimeni cine ești! O perioadă am stat în casă și am plâns, pentru că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă, nu realizam, totuși aveam 22 de ani. Căzusem de undeva de sus, de sus!', a declarat Bursucu pentru cancan.ro.

Citește și: Tily Niculae a fost voluntar la punctul de frontieră Isaccea:„Trei zile am stat zi şi noapte acolo’

Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare:„Motivele sunt…’/ EXCLUSIV

Cu ce s-a ocupat Bursucu atunci când s-a terminat Dansez pentru tine

După „Dansez pentru tine', el a fost cel care a făcut coregrafii pentru spectacolele lui Ștefan Bănică jr și Horia Brenciu de la Sala Palatului, și-a deschis chiar și o școală de dans. Toate acestea nu îl împlineau, voia și mai mult.

A avut noroc, la doar câțiva ani de la „Dansez pentru tine' a fost invitat să prezinte un matinal la Neptun. A fost pentru prima dată în rol de prezentator. Ani de zile mai târziu, el a primit un job la Kanal D.

Teo Trandafir i-a schimbat viața lui Bursucu

După o perioadă extrem de grea, în care a fost la pământ și moral, și financiar, Bursucu a fost cooptat în echipa de la Kanal D unde e și acum.

Cei doi au lucrat împreună „6 ani, 1 lună și 20 de zile'. Despre jobul la „Teo Show', Bursucu recunoaște că a fost o aventură frumoasă. Totodată, el a mărturisit, pe Instagram, că viața i s-a schimbat când a început să lucreze cu Teo Trandafir.

„6 ani…. 1 luna si ….20 de zile 🎬 Ieri s-a încheiat o etapă foarte importantă din viața mea, mi-am luat adio de la TeoShow' , proiectul care m-a ajutat să ajung acolo unde am visat!

5 ianuarie 2015 a fost ziua în care viața mea s-a schimbat cu totul. A fost ziua în care am început să lucrez cu @teotrandafir. A fost inceputul unei aventuri frumoase petrecute zi de zi alături de @teotrandafir în platoul emisiunii @teoshow.kanaldromania', a scris Bursucu în mediul online.

Acum, Bursucu nu mai prezintă „Teo Show' alături de Teo Trandafir, ci e moderator la „Dimineața cu noi', alături de Viviana Sposub și George Tănase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton