Dana Marijuana, declarații la o lună de la moartea iubitului: "Nu mi-am revenit. Este prea dureros..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Marijuana trăiește o adevărată dramă. Îndrăgita cântăreață din țara noastră și-a pierdut iubitul acum o lună și recunoaște că nici acum nu poate accepta că a avut loc o asemenea tragedie. Cum se simte la momentul actual Dana Coteanu și ce spune despre pierderea suferită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Coteau sau Dana Marijuana, așa cum o cunoaște o țară întreagă, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. În urmă cu doar o lună, partenerul ei de viață s-a stins din viață în urma unui accident. De atunci, cântăreața nu își găsește liniștea și spune că nu poate accepta nici acum că a avut loc o asemenea tragedie.

dana-marijuana-2-1024×1024-1dana-marijuana-2-1024×1024-1

În cadrul unui interviu, Dana a vorbit deschis pierderea suferită, dar și cum se simte la momentul actual.

Citește și: Ce frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată’

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:’Sunt un străin în viața lui’

Dana Marijuana, declarații la o lună de la moartea iubitului

Dana Marijuana trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Burlacu. Chiar dacă se mai certau, cei doi sfârșeau tot împreună, întrucât dragostea dintre ei era destul de puternică. Însă, într-o zi, viața vedetei s-a schimbat la 180 de grade.

În urma unui accident, iubitul artistei a murit, iar de atunci aceasta nu își poate reveni și nu crede că o să poate trece vreodată peste pierderea suferită.

„Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!', a declarat Marijuana, potrivit impact.ro.

Cu vocea tremurândă, Dana Marijuana a mai adăugat că îl simte pe Daniel ca pe un înger păzitor și nu vrea să o părăsească niciodată.

„Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!', adaugă Dana Marijuana, alegând să pună capăt brusc discuției.

Daniel Burlacu a murit

Daniel Burlacu, tată a trei copii și cel alături de care artista și-a găsit fericirea, s-a stins din viață, în urma unui accident. Fostul campion mondial la box ar fi căzut de pe o scară, la Hanul Artiștilor, și s-ar fi lovit la cap. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, întrucât acesta a murit pe loc.

Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei căci cei doi se iubeaau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal', au spus surse din apropierea solistei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton