Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți: „O să vină și nunta, însă...”

 Miniosu Alexandra
.

Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți. Vestea cea mare a fost făcută chiar de către artist într-un interviu. Concurentul de la Te cunosc de undeva a mărturisit că primește deseori această întrebare legată de căsătorie, însă înainte de a face pasul cel mare, el și partenera lui vor să o creștineze pe fiica lor. Iată cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți. Concurentul de la Te cunosc de undeva a precizat însă că înainte de nuntă, el și partenera lui vor să o creștineze pe fiica lor. Așadar, fanii lui se pot aștepta oricând la o surpriză, după ce fetița cântărețului va fi botezată. Adoră să fie tată, dar recunoaște că e și greu, dar și cel mai frumos lucru.

dima-trofim-4dima-trofim-4

La 33 de ani, Dima Trofim se poate lăuda cu multe reușite, atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul originar din Republica Moldova a jucat în „Pariu cu viața', a făcut parte din trupa „Lala Band', a apărut în diferite emisiuni, cum ar fi „Ultimul trib', și a fost gazda emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars. Acum, el va face echipă cu Alexia Talavutis, fosta lui colegă din serialul difuzat în urmă cu mulți ani pe PRO TV, la Te cunosc de undeva.

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Dima Trofim, despre drama care l-a marcat.Sora lui a murit, iar tatăl lui e grav bolnav

Citește și: Dana Marijuana, declarații la o lună de la moartea iubitului:”Nu mi-am revenit. Este prea dureros…”

Citește și: Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat Dansez pentru tine:”Cele mai rele momente din viața mea”

Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți

Situația e la fel de prosperă pentru Dima Trofim și pe plan personal. Artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui. În plus, cei doi au devenit părinți în septembrie anul trecut. Au o fiică superbă, după care sunt absolut topiți, și pe care urmează să o creștineze. În cadrul unui interviu, el a dezvăluit că mai întâi vor face botezul, iar apoi nunta.

Dima Trofim a rămas în relații bune, de prietenie, cu toți foștii colegi din serialul „Pariu cu viața', inclusiv cu Alexia Talavutis. Acesta a povestit că a fost la nunta ei. Cât despre a lui, artistul a precizat că se va căsători după ce-i va face botezul fiicei lui.

„Da, Alexia este căsătorită și chiar a avut o nuntă superbă. Am fost alături de ea în acele momente atât de speciale, bineînţeles. Cât despre nuntă mea….. toată lumea mă întreabă. Nu știu ce să spun…. O să vină și nuntă. Înainte botezul trebuie făcut!', a declarat Dima Trofim pentru Click!

Dima Trofim, despre rolul de tată

Concurentul de la Te cunosc de undeva recunoaște că viața i s-a schimbat după ce a devenit tată. O consideră pe fiica lui cea mai frumoasă ființă și deși spune că rolul de părinte nu e ușor, e și cel mai frumos, în același timp.

„Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele. Însă, de câteva luni, viaţa mea a luat o întorsătura la 180 de grade. A venit pe lume fetița mea. Cea mai frumoasă ființă. Da, viața mea s-a schimbat.

Nu este ușor, însă nu sunt nici primul, nici ultimul tătic care spune asta, e greu, dar este şi cel mai frumos, în acelaşi timp, iar părinţii ştiu exact la ce mă refer', a continuat el.

Își mai dorește sau nu un copil?

Întrebat dacă își mai dorește un copil, Dima Trofim a oferit un răspuns amuzant.

„Este simplu, iubita mea a spus că mai facem un copil dacă îl țin eu nouă luni în burtă', a explicat artistul.

Dima Trofim are o fetiță

Dima Trofim e în culmea fericirii de când a devenit tată. Micuța lui a venit pe lume în septembrie 2021. După ce a aflat marea veste, fostul prezentator de la „Star Matinal' și-a exprimat public iubirea și respectul față de partenera lui. Spunea că o consideră o adevărată eroină și că îi mulțumește că i-a oferit cel mai frumos dar.

„Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, că mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta. O fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă’, i-a transmis Dima Trofim iubitei lui, pe Instagram, la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton