Brigitte și Florin Pastrămă, primele declarații după ce s-au bătut în parcarea unui supermarket. De la ce a pornit scandalul

 Dumba Gabriela
.

Acum puțin timp au apărut, în presă, imagini șocante cu Brigitte Pastramă intinsă pe asfalt, în parcarea unui supermarket, în timp ce soțul ei părea că o bate. Brigitte a explicat de la ce a pornit scandalul cu Florin, fără să acorde o prea mare gravitate situației, menționând că „așa este când iubești prea mult”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși într-o parcare a unui supermarket din Capitală în timp ce ea era bruscată lânga mașină, iar el urla ca din gură de șarpe sub privirile trecătorilor. Norocul brunetei că situația nu a degenerat și mai rău a fost chiar intervenția trecătorilor, care l-au somat pe Florin Pastramă să înceteze cu agresiunile.

Și dacă unii dintre cei care au privit imaginile erau convinși că situația este atât de gravă încât poate pune punct căsniei lor, Brigitte Pastramă liniștește populația și pune scandalul pe seama unui amor pătimaș.

'Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat.', a spus Brigitte pentru spynews.ro.

pastrama_64031700pastrama_64031700

Ce a spus Florin Pastramă despre imaginile în are apare agresându-și soția

La puțin timp după ce au apărut imaginile în care Brigitte Pastramă era întinsă pe jos, lângă mașină și soțul ei, Florin, făcea niște gesturi din care se înțelegea că o bate, cei doi au oferit un prim interviu din care pare că nu s-a întâmplat nimic rău.

Și dacă Brigitte susține că totul a pornit de la criticile ei legate de felul în care șofează Florin, dar că așa e dragostea lor, cu năbădăi, bărbatul îi susține declarațiile.

'Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc', a spus și Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă a mai fost bătută de Florin Pastramă și în trecut

Brigitte Pastramă a mai avut un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că imaginile sunt vechi.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e', a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. 

Citește și:

Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: 'Pe unde te prind, te tund'

Brigitte Năstase, declarații scandaloase despre Raluca Podea. Ce spune despre logodnica lui Florin Pastramă de la Ferma: 'Vrea să-și facă reclamă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton