Ce dietă ține Dana Budeanu. Alimentele care o mențin slabă sunt cele interzise

 Lupescu Anca
.

Dana Budeanu are 41 de ani, dar nu își arată deloc vârsta, iar asta pentru că forma ei fizică este extrem de bună. Dana Budeanu ține o dietă neașteptată. Cunoscuta vedetă are o siluetă la care multe femei visează, un abdomen plat, picioare lungi și subțiri și o siluetă fusiformă. Vedeta a prezentat o mică parte din dieta ei, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, care a șocat pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dieta Dana Budeanu: dulciuri în fiecare zi

Invitată la Antena3, Dana Budeanu a mărturisit că ae o dietă etipică: în fiecare noapte la ora 12-1 mănâncă tort. Dana Budeanu a spus că are trei tipuri din care alege, unul dintre acestea fiind cu bezea și ciocolată amăruie.

Cum era de așteptat, Mihai Gâdea s-a arătat de-a dreptul șocat și a spus că nu-i vine să creadă că Dana Budeanu arată așa și că mănâncă dulciuri în fiecare noapte.

images-9images-9

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă'/ EXCLUSIV

Designerul i-a explicat că ea dimineața mănâncă rodie, iar în timpul zilei normal, ba chiar destul de multe mâncăruri nesănătoase. Dana Budeanu a ținut să sublinieze că dieta ei este atipică și nu-i plac fructele și că doar ananasul mai reprezintă o alternativă la rodie.

Dieta Dana Budeanu: rodie în fiecare zi

„Dar mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară', le-a spus Dana Budeanu lui Mircea Badea și Mihai Gâdea, care au rămas mască.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

Atât Mircea Badea cât și Mihai Gâdea au rămas uluiți de această dietă. Totuși, Dana Budeanu a insistat că dacă organismul se obișnuiește cu un tip de mâncare, atunci nu mai îngrașă. Mihai Gâdea a contrazis-o și a spus că dacă el ar mânca tort în fiecare noapte ar ajunge probabil ca fostul primar Cristian Popescu Piedone, în perioada în care era obez.

Prințesa Eugenie este însărcinată! Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Dieta Danei Budeanu conține rodie și dulciuri, dar și multe mâncăruri nesănătoase. Vedeta spune că mănâncă rodie dimineața, iar la prânz și seara mâncăruri de multe ori nesănătoase, iar noaptea tort, lucru care o ajută să fie extrem de slabă. Greu de crezut chiar și de către Mircea Badea. Cu siguranță această „dietă' este una complet nepotrivită pentru organism, ducând la un stil de viață complet dezorganizat și nesănătos.

Cine este Dana Budeanu

Este alintată „designerul vedetelor’ și dacă toată lumea o asocia, până acum câteva luni, cu rolul de critic vestimentar, alias Bau-Bau al vedetelor prost îmbrăcate, acum s-a lămurit toată lumea că Dana Budeanu poate trăi lejer și din stand-up comedy.

Dana B a fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao și împreună sunt părinții unor fetițe gemene în vârstă de 15 ani.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004.

La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu’, în acest caz’, a scris Dana Budeanu pe blogul său.

La un moment dat, Dana Budeanu s-a lăsat vrăjită de mirajul silicoanelor, după ce a devenit mama gemenelor, însă nu s-a regăsit în trupul unei femei cu sâni uriași și a renunțat la implanturi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton