Brigitte Pastramă a făcut doi ani de pușcărie în trecut: "Am fost o victimă"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă are o viață de telenovelă! A rămas văduvă la 25 de ani, iar un an mai târziu a mers la pușcărie și a rămas doi ani în spatele gratiilor, dintr-o pedeapsă de trei. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de Top Model România' şi Top Model of the World'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă spune că a fost o victimă a justiției și nu trebuia să facă închisoare. Ea a fost acuzată că a fost complice la lipsirea de libertate și la tâlhărirea unui manager de club, iar pentru a asta a stat doi ani în închisoare.

birgitte-si-florin-pastrama-tarif-pentru-emisiunea-lor-de-pe-antena-stars-2-840×500birgitte-si-florin-pastrama-tarif-pentru-emisiunea-lor-de-pe-antena-stars-2-840×500

„Aș fi fățarnică să spun că nu am dus o viață în lux, îmi place confortul. De fapt, toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux.

Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro.

M-am trezit în ghearele hienelor și consider că am fost o victimă a justiției”, a mărturisit Brigitte în urmă cu ceva timp, potrivit impact.ro.

Brigitte menționează că au existat persoane care ar fi încercat să îi recupereze banii, însă ea a ajuns în final să fie acuzată de tâlhărie. Condamnarea a fost pentru trei ani și jumătate, dar a ispășit doar doi.

Citește și: Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman:„Câteodată când mă simt orfană’

Citește și: Marius Elisei s-a schimbat complet după ce s-a împăcat cu Oana Roman.Ce cadou i-a făcut: „Zeița mea’

Citește și: Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale.Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

Cum a reușit Brigitte să iasă mai devreme din închisoare

Brigitte a reușit să iasă din pușcărie mai devreme cu puțin efort. A muncit la bucătăria închisorii și acest lucru i-a micșorat pedeapsa.

„Am trecut de la agonie la extaz și nu numai că nu mă sperie cu lucru ăsta, sunt familiarizată cu lipsa de confort, cu condițiile drastice. Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă”, mai spunea Brigitte.

Moartea soțului a declanșat șirul de probleme pentru Brigitte

În 2002, Brigitte a rămas văduvă (n.r. a fost căsătorită cu afaceristul Octavian Sfăt) și s-a trezit moștenitoare peste un adevărat imperiu financiar, compus din două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case, una la Timișoara, alta la Arad.

În 2003 au început belelele: a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie, după ce, cu ajutorul altor trei persoane, l-a sechestrat în biroul ei pe managerul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro, în contul unei pretinse datorii. Ulterior, ea a fost condamnată la închisoare, fiind eliberată condiţionat în 2006.

Potrivit Click!, comandantul Penitenciarului de la Timişoara de la acea vreme, Ioan Bălă, i-a permis brunetei să predea aerobic şi fitness colegelor de suferinţă, dar și să vopsească roz celula în care a fost închisă.

Tot din celula roz, Brigitte a dat și un interviu pentru Playboy şi a realizat o şedinţă foto sexy.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton