Jean-Claude Van Damme a petrecut cu Dani Mocanu. Ce dedicație i-a făcut cântărețul

 Mirea Roxana
.

Jean-Claude Van Damme a ajuns în România marți, 20 iulie, și se pare că s-a integrat foarte bine. După ce a fost surprins în timp ce se distra pe cinste pe ritmurile manelelor cântate de Tzancă Uraganu, în mașina unui tânăr, Jean-Claude Van Damme a apărut alături de Dani Mocanu, care i-a făcut numeroase dedicații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jean-Claude Van Damme a aterizat recent în România. Celebrul actor a venit în țara noastră în interes de serviciu, însă asta nu înseamnă că nu a avut timp să se și distreze.  Celebrul actor se pare că se bucură de momentele petrecute pe plauri mioritice, dat fiind faptul că niște simpatizanți l-au filmat în timp ce se distra pe manelele cântate de Tzanca Uraganu.

j1-1j1-1

Ulterior, Jean-Claude Van Damme s-a aflat în compania unui cunoscut cântăreț de manele, Dani Mocanu. Mai exact, starul de la Hollywood s-a lăsat filmat alături de Dani Mocanu, care a fost foarte mândru de faptul că a reușit să se întâlnească cu Jean-Claude Van Damme. Drept urmare, cântărețul de manele n-avea cum să-l lase pe celebrul actor să se despartă de el fără a-i face o dedicație mai întâi.

Citește și: Jean Claude Van Damme petrece în România pe ritmuri de manele:„Fratele meu, pe viață!'

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă:„Familia Reghecampf nu se târăște ca tine'

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy:„Săracul, cred că trebuie să mai fie internat'

Dani Mocanu, dedicație pentru Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme s-a simțit foarte bine în compania lui Dani Mocanu, dovadă fiind imaginile publicate pe YouTube. Cântărețul n-avea cum să nu imortalizeze momentul în care s-a întâlnic cu starul de la Hollywood, așa că a filmat atunci când i-a compus versuri special pentru el, pe care le-a realizat pe loc.

Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta', sunt versurile compuse de Dani Mocanu pentru Jean-Claude Van Damme.

Ulterior, Dani Mocanu s-a și fotografiat alături ce Jean-Claude Van Damme și publicat imaginea pe Instagram.

Joseph Hadad și Jean Claude Van Damme sunt cunoștințe vechi

Jean Claude Van Damme a fost surprins într-un local exclusivist din România, fiind inconjurat de nume mari din industria cinematografiei și nu numai. Se pare că Joseph Hadad și actorul Jean Claude Van Damme se cunosc de ani buni, pentru că bucătarul i-a mulțumit starului pentru vizita de la restaurantul său. Se pare că Van Damme a mâncat din preparatele gătite de Hadad și în anu 2005, la Casa Vernescu, iar acum i-a trecut pragul propriului restaurant. Actorul pare că s-a simțit extrem de bine, din imaginile surprinse de paparazzi SpyNews.

Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu și astăzi, la Mace. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem’, a scris Joseph Hadad, pe Instagram, cu privire la vizita lui Jean Claude Van Damme la restaurantul său din România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton