Decizia lui Brigitte Macron, după ce au apărut zvonuri că s-ar fi născut, de fapt, bărbat

 Dumba Gabriela
.

Viața politică din Franța este confruntată cu unul dintre cele mai bizare scandaluri din ultimii ani. Prima doamnă Brigitte Macron va da în judecată conspiraționiștii care au scris că ea ar fi, de fapt, bărbat, scrie Le Figaro. Prin urmare, Brigitte Macron a luat decizia de a-i da în judecată pe cei care au răspândit zvonurile că s-a născut bărbat și că se numea Jean-Michel Trogneux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Informația pe care Brigitte Macron o cataloghează drept „absurdă”a apărut prima oară în toamnă, dar a început să se răspândească pe Twitter în Franța în ultimele săptămâni. Chiar a ajuns pe primul loc în Trending. Brigitte Macron este acuzată că s-a născut bărbat, că avea numele Jean-Michel și că la un moment dat, și-ar fi făcut operație de schimbare de sex.

Le roi Felipe VI et la reine Letizia d’Espagne reçus par François Hollande pour un dîner d’état donné en leur honneur au palais de l’Elysée à ParisLe roi Felipe VI et la reine Letizia d’Espagne reçus par François Hollande pour un dîner d’état donné en leur honneur au palais de l’Elysée à Paris

Cei care au promovat aceste informații au susținut chiar că cei trei copii pe care prima doamnă a Franței îi are din primul mariaj nu sunt ai ei.

Decizia lui Brigitte Macron, după ce au apărut zvonuri că s-ar fi născut, de fapt, bărbat

Zvonul ciudat că soția în vârstă de 68 de ani a președintelui francez Emmanuel Macron s-a născut bărbat a circulat pe rețelele de socializare din Franța sub hashtag-ul #JeanMichelTrogneux.

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud:'Nu i-aș face așa ceva'

Citește și: Minelli, povestea din spatele succesului:„Nu aș face niciun compromis josnic, doar pentru a reuși în muzică’ / Interviu

Citește și: Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă.Abia ieșise din pușcărie

Prima Doamnă intenționează să inițieze procedurile și să depună o plângere împotriva instigatorilor teoriei conspirației, potrivit Le Figaro, citat de antena3.ro.

Controversata teorie care a fost publicată într-un jurnal de extremă dreaptă Faits et Documents în septembrie, susține că „mulți experți' au condus o investigație de 3 ani pe acest subiect.

Jurnalul lunar de 12 pagini, care a publicat o serie de teorii bizare despre persoane publice, ar fi acuzat-o pe Prima Doamnă că s-a născut sub numele de Jean-Michel Trogneux.

Natacha Rey, jurnalistul despre care se spune că a investigat afirmațiile, a acordat un interviu care a durat aproape patru ore pe YouTube pe 10 decembrie, potrivit Numerama. Videoclipul a ajuns la 470.000 de vizualizări înainte de a fi șters.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton