Cum a descoperit Bianca Comănici că unul dintre foștii ei iubiți o înșela: "L-am căutat, m-am uitat pe hartă și..."

 Raiciu Adriana
.

Bianca Comănici este una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. În emisiunea pe care o prezintă alături de Ștefan Ciuculescu, a făcut o dezvăluire neașteptată. Mai exact, a spus ce a fost în stare să facă pentru un fost iubit, chiar în seara de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a spus, în emisiunea  'Bărbați vs Femei', care a fost cel mai extrem gest făcut pentru un fost partener de viață. Tânara avea pe atunci 17 ani și era într-o relație cu un băiat, moment în care a simțit că ceva în relație ei nu este în regulă.

bianca-comanicibianca-comanici

Continuarea l-a luat prin surprindere chiar și pe colegul ei de platou, care a declarat faptul că nu s-ar fi gândit niciodată că Bianca poate acest lucru.

Citește și: Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, după 12 ani:„Vreau să ies din …’

Citește și: Loredana Groza a fost luată cu salvarea.Cum se simte acum

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit:„Ne-ai părăsit’

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie’/ EXCLUSIV

Cum a descoperit Bianca Comănici că unul dintre foștii ei iubiți o înșela

Ei bine, pe vremea când Bianca Comănici avea 17 ani, a decis ca, în ziua de Crăciun, să se despartă de iubitul ei de la vremea respectivă. Totul a pornit de la faptul că tânara trebuia să se întâlnească cu el cu o zi înainte, însă acesta nu s-a prezentat la întâlnire.

Deranjată de acest lucru, s-a dus într-un club și a cunoscut o fată, căreia i-a spus întreaga poveste. În tot acest timp, îl urmărea pe iubitul ei pe telefon și vedea unde se află.

În aceeași seară, la 4 dimineața, Bianca Comănici a observat faptul că nu îi mai poate accesa locația iubitului ei, asta pentru că fata din club s-a dus direct și i-a spus. Ulterior, fostul iubit al vedetei și tânara respectivă au decis să formeze un cuplu, iar câștigătoarea Puterea dragostei a rămas singură.

Părinții mei lucrau de sărbători, nu prea stăteam cu ei. Pot să îți zic o întâmplare, mai mare fiind, în jur de 17 ani. M-am pregătit pentru club. M-am aranjat frumos. Ce crezi că făceam eu de Crăciun? Sufeream după fostul meu prieten. Puteam să urmăresc fiecare mișcare a lui, dacă se plimba, dacă asculta muzică, cu cine era. În Ajun trebuia să ne vedem, dar nu mi-a mai răspuns la telefon.Mă duc în club, acolo cunosc o fată, o știam. I-am spus supărările mele legate de iubitul meu. L-am căutat, m-am uitat pe hartă și am văzut că nu mai e lângă mine, s-a dus la alt club.

După, iar a dispărut locația, se vedea un sat de lângă Tecuci. Îi dau mesaj, îl întreb dacă vrea să e întâlnim. El mi-a spus că nu e în oraș, dar pe locație îmi arăta că minte. Am văzut exact unde mergea mașina. Îi spun prietenei respective că ne-am certat, că îl iubesc. Mi-a spus că se rezolvă, să stau liniștită. Când ajung acasă, la 4 dimineața, văd că dispare locația. Ceva mi s-a părut putred, de atunci n-a mai apărut. I-a spus fata, că ea după s-a combinat cu el. Nu vă spuneți secretele niciodată nimănui, a spus Bianca Comanici, în emisiunea Bărbați vs Femei.

„Îl iubeam!”

La auzul acestei povești, Ștefan Ciuculescu a întrebat-o pe colega lui cum să-și ocupe timpul cu așa ceva, chiar în noaptea de Crăciun.

„Tu ai stat în noaptea de Crăciun să îl urmărești pe fostul tău? Nu e haios, nici nu mi-aș ocupa timpul să urmăresc o fostă de Crăciun.”, a întrebat-o Ștefan.

„Păi îl iubeam! E cea mai reală întâmplare. Eu sunt Rac, sunt maniacă, fac ce vreau”, i-a răspuns Bianca.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton