Breughel si El Greco - Vedetele lunii februarie la MNAR

 Revista VIVA
.

Programele pentru familii organizate de Muzeul National de Arta al Romaniei in luna februarie se intituleaza Aschia nu sare departe de pensula. Familia Breughel.

Copiii si parintii sunt invitati sa afle mai multe despre familiile de pictori si in special despre traditia picturii in familia Breughel. In atelierul de creatie participantii la programe vor picta cu migala si rabdare scene de gen si naturi statice in detaliu.

Pieter Breughel cel Tanar, Iarna
Pieter Breughel cel Tanar – Iarna

Programele vor avea loc in Galeria de Arta Europeana a Muzeului National de Arta al Romaniei.

Atelierul ludic Pasarea ascunsa in piatra este un spatiu interactiv de initiere in opera lui Constantin Brancusi dedicat copiilor intre 4 si 14 ani.

Programele pentru publicul adult vor avea loc in luna februarie in Galeria de Arta Europeana si se intituleaza Viziunea picturii. Secolul de aur spaniol. In cadrul acestor programe va fi prezentata pictura religioasa spaniola din secolul al XVII-lea, un capitol al istoriei artei extrem de interesant, care pune in scena, in chipuri neasteptate, viziunea, miracolul sau fiorul mistic.

Scoala spaniola din cadrul Galeriei de Arta Europeana a MNAR prezinta subiecte religioase precum „Imaculata conceptiune', „Incoronarea Fecioarei', „Coborarea Sfantului Duh', „Extazul Sfintei Magdalena' etc.

Mai multe informatii: http://www.mnar.arts.ro/

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton