’Regele Scorpion: Razboinicul”, un film de legenda, pe DVD

 Revista VIVA
.

Regele Scorpion: RazboiniculDupa ce l-am vazut pe Dwayne Johnson The Rock' in „Regele Scorpion”, eram toti curiosi sa aflam ce mistere avea sa ne mai dezvaluie legenda lui Mathayus.

O a doua parte a povestii, „Regele Scorpion: Razboinicul”, ne poarta in stravechea cetate Akkad, inima civilizatiei mesopotamiene, pentru a-l cunoaste pe cel mai de temut luptator al lumii antice intr-o infruntare pe viata si pe moarte.

Cunoscut publicului din seria Mumia', razboinicul Mathayus a devenit protagonist in Regele Scorpion', introducandu-ne in lumea fascinanta a simbolurilor civilizatiei egiptene. Inspirat de fapte reale din timpul regelui Sargon, „Regele Scorpion: Razboinicul” ne ofera nu doar o noua serie de aventuri in care actiunea SF se ingemaneaza cu luptele si efectele speciale, ci si o incursiune revelatoare in mitologia greaca si sumeriana.

 

 

Regele Scorpion: Razboinicul

Bogata in simboluri, legenda lui Mathayus este o poveste memorabila despre loialitate, tradare si razbunare, un film eroic, cu aventura, actiune si efecte vizuale care iti taie rasuflarea! Regele Scorpion: Razboinicul' a fost realizat de producatorii seriei Mumia' si regizat de Russell Mulcahy, printre ale carui reusite se mai numara Resident Evil: Extinction' si Highlander' / Nemuritorul'.

Regele Scorpion: Razboinicul

Bonusuri: scene taiate, secvente amuzante, realizarea productiei, Lupta ca un akkadian: Tabara de pregatire a Scorpionului Negru', efectele speciale, trailerul filmului Mumia 3'.

O productie Universal Pictures, distribuita pe DVD de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie etc. Pret recomandat: 54,9 lei.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton