Brenda din "Beverly Hills" arată mai bine ca niciodată! Au trecut doi ani de când Shannen Doherty a învins cancerul

 Oana Pantazi
.

Cancerul este o boală care nu alege și care, mai ales, nu ține cont de vârstă… La doar 44 de ani, Shannen Doherty a fost lovită în plin de insidiosul flagel, actrița devenind una dintre nenumăratele victime ale cancerului mamar. Abia acum, la patru ani de la declanșarea bolii, Shannen poate spune cu adevărat că este vindecată. Iată cât de bine arată actrița, după ce a trecut prin iad!

Shannen Doherty a devenit celebră datorită serialului-fenomen Beverly Hills 90210, iar rolul Brendei i-a marcat, cu siguranță, viața, deoarece de atunci actrița nu a mai avut un rol atât de memorabil și nici unul care să-i aducă atât de mulți fani. Acum câțiva ani, viața lui Shannen Doherty era cu adevărat idilică – rolurile din Beverly Hills 90210 și Charmed au făcut din ea o actriță consacrată și respectată la Hollywood, iar în 2011, năbădăioasa Brenda și-a pus pirostriile pentru a treia oară, actrița căsătorindu-se cu fotograful Kurt Iswarienko.

Au trecut 4 ani de când Shannen Doherty a primit cumplitul diagnostic

În 2015 însă, viața lui Shannen Doherty s-a schimbat într-o clipită atunci când asupra ei a căzut implacabil verdictul medicilor – cancer mamar! În momentul acela, actrița a început o luptă contracronometru cu boala. Încercările inițiale de a combate cancerul prin intermediul terapiei hormonale nu au fost eficiente, cancerul agravându-se. În 2016, Shannen a făcut mastectomie la un sân, urmată de chimioterapie și radioterapie.

Atunci a început coșmarul: 'Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte'. Cu toate acestea, actrița a avut puterea să-și documenteze lupta pe conturile de socializare, pentru a-i încuraja pe cei aflați în aceeași situație.

„Cancerul a fost un dar pentru mine”

Abia la un an de la terminarea radioterapiei Shannon a trecut prin operația de reconstrucție. „Acum sunt în remisie, dar încă nu am încheiat această călătorie. Fiecare cinci ani fără cancer reprezintă o nouă piatră de hotar. Deși a fost atât de brutal, cancerul a fost un dar pentru mine. M-a făcut să mă deschid, m-a învățat lucruri despre mine și m-a schimbat ca ființă umană pentru totdeauna”, declara actrița acum un an.

Iată că au trecut deja doi ani de când Shannon a intrat în remisie – perioadă în care colegul ei de platou Luke Perry (Dylan) și-a pierdut viața în urma unui infarct -, iar actrița arată mai bine ca niciodată. Desigur, nu mai este aceeași Brenda de la 20 de ani, iar pe chipul ei se văd urmele chinuitoarei boli, însă frumusețea îi este sporită de acea lumină specială din ochi, lumină pe care o au doar oamenii care au învățat să prețuiască viața…

Foto: Hepta, Northfoto

Shannen Doherty  în 2008Shannen Doherty  în 2008

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton