Brad Pitt - casa si casatorie noua la 43 de ani

 Revista VIVA
.

Brad Pitt – casa si casatorie noua la 43 de ani

Brad Pitt – casa si casatorie noua la 43 de ani

Ce sa-i faci oare cadou viitorului sot, daca deja e bogat si celebru, cu ocazia implinirii a 43 de ani? Daca esti Angelina Jolie si stii ca Brad Pitt e innebunit dupa arhitectura, il duci sa vada „Fallingwater', capodopera lui Frank Lloyd Wright din Pennsylvania. In sufragerie, Angelina i-a organizat lui Brad o frumoasa petrecere aniversara, completata de sampanie si caviar, in cadrul careia, actorul a uimit audienta cu opiniile sale despre arhitectura.

Fermecat de gestul iubitei sale, Brad Pitt, s-ar fi hotarat sa grabeasca formalitatile de casatorie.

Potrivit declaratiei unui prieten al cuplului, citat de revista „OK!”: „pentru ei, casatoria are o semnificatie spirituala si nu este o parada de Hollywood, asa cum a fost pentru Tom Cruise in Italia”. Ceremonia s-ar putea desfasura inainte de Craciun in Africa de Sud, dupa sfatul celebrei Oprah Winfrey, va fi „simpla si eleganta” si va include muzica traditionala africana. De la eveniment nu vor lipsi vedete ca George Clooney, Daniel Craig, Madonna si Guy Ritchie.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton