Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: "Dar eu nu am..."

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Vlădău a vorbit despre relați amoroasă a cu Iulia Vântur, chiar în fața actualei soții, Gina Chirilă. Cei doi au fost invitați recent în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, iar unul dintre subiectele abordate a fost și relația amoroasă pe care Bogdan Vlădău a avut-o cu Iulia Vântur. Care a fost reacția Ginei Chirilă când soțul ei a lăudat-o pe fosta lui iubită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bogdan Vlădău şi Iulia Vântur au fost surprinşi împreună sărutându-se în urmă cu aproximatov zece ani, pe vremea când blonda se afla într-o pauză de relaţie cu Marius Moga. Între cei doi nu a existat o relaţie oficială, însă chiar şi aşa, cei doi s-au simţit extrem de bine unul cu celălalt. A fost o relaţie pasageră, însă intensă.

bogdan-vladau-si-gina-chirila-au-vorbit-despre-despartire-1bogdan-vladau-si-gina-chirila-au-vorbit-despre-despartire-1

Bogdan Vlădău a lăudat relația cu Iulia Vântur. Reacția Ginei Chirilă

Dacă Iulia Vântur a denumit perioada în care se vedea cu Bogdan Vlădău, ca fiind un „episod foarte frumos”, nici fostul Burlac nu a stat mai prejos cu laudele.

Foarte frumos! Şi ea a fost un episod frumos în viaţa mea, fiindcă ea e un om frumos. Mă bucur. Nu cred că mai e vreo şansă pentru noi. Nici eu, nici ea nu suntem genul care să se întoarcă”, a spus Vlădău, acum ceva timp.

De data asta, Bogdan Vlădău a vorbit frumos despre relația cu Iulia Vântur în prezența actualei soții, Gina Chirilă, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Bogdan Vlădău a mărturisit că a avut mai multe relații, înainte de a-și întemeia o familie cu Gina Chirilă.

Printre femeile celebre cu care artistul a format un cuplu s-a numărat și Iulia Vântur, actuala iubită a lui Salman Khan.

„Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere„, a declarat Bogdan Vlădău.

Dar eu nu am probleme cu trecutul„, a completat imediat Gina Chirilă, aflată de față, la discuție.

A fost un trecut tumultuos, ce-i drept…”, a încheiat Bogdan Vlădău.

Citește și: De ce boală suferă Damian Drăghici.„Nu e evident?’

Citește și: Mirela Vaida a pierdut două sarcini până la 32 de ani:'Cu hemoragie, fix pe scenă…'

Citește și: Carlas Dreams deține o afacere cu tablă în Bistrița:„De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar’

Bogdan Vlădău, despre relația cu Gina Chirilă, mai mică cu 15 ani decât el

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au mărturisit că relația lor a început dintr-o simplă joacă. Cei doi nu credeau că vor ajunge să-și întemeieze o familie, mai ales că între ei există o diferență de vârstă de 15 ani.

Artistul a dezvăluit într-un interviu mai vechi, pentru unica.ro, că soția lui este foarte matură și chiar mai înțeleaptă decât el, în unele situații.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, a declarat Bogdan Vlădău.

Când a venit vorba despre gelozie, Gina Chirilă nu s-a ferit să recunoască că ea și tatăl copilului ei au avut anumite discuții pe această temă, din cauza că sunt două firi care se aprind destul de repede.

„Am studiat Psihologia și în psihologie se spune că de fapt am o problemă cu mine, de asta aș fi geloasă. Asta e adevărat, lucrez la asta, sunt mult mai bine acum, dar tot sunt geloasă. Nu făceam crize mari, dar eram geloasă, da. Era și cazul, adică…Bogdan Vlădău!„, a spus Gina în podcastul lui Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton