Ce s-a întâmplat cu Cristina și Sebastian după ce s-au despărțit la Insula Iubirii: "Am văzut că nu suntem supărați unul pe celălalt"

 Oana Pantazi
.

Cristina și Sebastian sunt unul dintre cuplurile care era de așteptat să se separe după Insula Iubirii, unde amândoi au căzut, pe rând, în ispită. Iată ce s-a întâmplat între ei după ce s-au despărțit și cum sunt la 6 luni de la terminarea emisiunii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristina și Sebastian păreau un cuplu extrem de sudat când au sosit la Insula Iubirii, însă, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Începutul a fost făcut de ea, care s-a lăsat vrăjită de Bogdan, iar ulterior de Denis, în timp ce Sebastian s-a lăsat, la rândul lui, ispitit de Oana. Când au revenit acasă, departe de magia insulei, lucrurile au stat cu totul altfel pentru amândoi însă.

Cristina-siSebastian-Insula-Iubirii-Cristina-siSebastian-Insula-Iubirii-

Cristina și Sebastian s-au despărțit la Insula Iubirii

Deși păreau că sunt îndrăgostiți unul de altul și aveau planuri de viitor împreună, Cristina și Sebastian și-au surprins susținătorii la Insula Iubirii. Prima care a cedat a fost Cristina, care a decis să-i redea libertatea lui Sebastian, optând, după cum chiar ea s-a exprimat, în favoarea prospețimii. Relația dintre ea și Bogdan nu s-a dovedit a fi ceea ce-și dorea Cristina, dar pasul fusese făcut – Sebastian a aflat la bonfire, chiar de ziua lui, că iubita sa își dorește să înceapă o nouă relație.

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii: „Eu nu-ți aduc liniște”

Citește și: Cristina de la Insula iubirii, în pat cu ispita Denis:„Nu regret absolut nimic’

Citește și: Katy și Ionuț de la Insula Iubirii s-au despărțit, după ce au părăsit emisiunea: „Nu mai voiam să revin…”

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a avut o relație cu o minoră: „Fosta lui iubită avea 16 ani”

Acela a fost momentul în care Sebastian a recunoscut că este atras de ispita Oana, iar între ei s-a legat o relație frumoasă, ce părea să aibă șanse de a continua și după show. Între timp, Cristina a avut parte de un moment hot, în dormitor, cu ipita Denis… La finalul show-ului, cei doi au decis să plece separat de pe insulă, iar Sebastian și-a dorit să fie însoțit de Oana. Doar că 6 luni mai târziu lucrurile nu stăteau bine pentru niciunul dintre ei…

‘După ce m-am întors de pe insulă, am avut o perioadă mai grea. Nu știam ce îmi doresc, ce nu-mi doresc. Nu eram bine. La o petrecere ne-am întâlnit întâmplător. Am văzut că nu suntem supărați unul pe celălalt, că totuși există înțelegere și că putem să discutăm cu calm. Cu Denis m-am întâlnit de trei ori cred. Am încercat noi cumva să creăm ceva acolo, doar că știam că nu sunt bine după ce m-am despărțit de Sebastian, știam că nu pot să ofer mare lucru. Consider că ne-am ajutat reciproc, a spus Cristina.

Sebastian și fosta iubită au rămas în relații bune

Și pentru Sebastian a fost dificilă revenirea la lumea reală, implicit și adaptarea. El și Cristina au rămas despărțiți, însă în relații bune.

‘A fost dificil să mă adaptez din nou realității de aici. Dar mi-a reușit, sunt bine acum. Nu am vorbit cu Cristina o perioadă de două luni. M-am bucurat să descopăr același om pe care îl cunoșteam, m-am bucurat să văd că suntem lipsiți de ego și în continuare am păstrat o legătură frumoasă cu Cristina. Ne susținem reciproc când este nevoie. Nu îmi fac planuri pe nivel emoțional. Dacă apare o femeie în viața mea, OK, dacă nu, iar bine, a spus Sebastian.

Nici Sebastian și Oana nu au rămas împreună

Dacă pentru Sebastian și Cristina nu au mai existat șanse după Insula Iubirii, fanii lui și ai Oanei sperau să-i vadă împreună pe cei doi după show. Din păcate, sorții au decis altceva. Chiar dacă păreau un cuplu potrivit pe insulă, Oana a mărturisit că nu-și dorea neapărat o relație, și cu atât mai puțin o relație la distanță, dat fiind că ea și Sebastian locuiesc în orașe diferite. Așadar, idila începută pe Insula Iubirii s-a încheiat la revenirea în țară.

„Eu și Sebastian, după emisiune, nu ne-am mai întâlnit. Am considerat că nu are rost să mă implic în ceva ce nu-mi doresc cu adevărat. Acasă, interesele noastre sunt diferite. El are viața lui, eu a mea, suntem în două orașe diferite și nu mi-ar fi plăcut să încep o relație la distanță”, a mărturisit Oana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton