Bogdan Mocanu e hotărât să-și întemeieze o familie cu noua iubită: "Până la 25 de ani vreau să am copil"

 Laciu Andreea
.

Bogdan Mocanu și noua lui iubită sunt pregătiți să devină părinți. Fostul câștigător de la Puterea Dragostei este cucerit total de femeia care i-a furat inima și se vede formând o familie împreună cu aceasta. Chiar dacă o ține ascunsă de luminile reflectoarelor, a mărturisit că l-a schimbat foarte mult în bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită. Acum privește ideea de familie într-un mod total diferit. Acest lucru s-a întâmplat și pentru că partenera lui de viață este o femeie mai matură decât fostele lui iubite.

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață', a declarat Bogdan Mocanu, pentru un post de televiziune.

bogdan-mocanu-3-813×1024bogdan-mocanu-3-813×1024

Bogdan Mocanu se pregătește să devină tată

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a declarat că are gânduri serioase cu noua iubită. El își dorește să devină tată de băiat până la vârsta de 25 de ani.

„Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată. Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți.

M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline. Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel', a mai spus Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, conform Wowbiz.

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan Mocanu. Cum arată femeia care l-a cucerit

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată”

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa: 'Era murdar tot'

Ce spune câștigătorul Puterea Dragostei despre noua iubită

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, sezonul 2, iar fanii au fost încântați, la vremea respectivă, că cei doi concurenți au rămas împreună și după povestea de dragoste care a debutat în Turcia. Din păcate, relația lor a ajuns la final într-un mod mai puțin plăcut, dar Bogdan a lăsat totul în urmă. Noua iubită l-a cucerit total.

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei.’, a spus Bogdan Mocanu.

Cum a reacționat Andra Volos după ce Bogdan s-a afișat cu noua iubită

După ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu o altă tânără, Andra Volos de la Puterea Dragostei a postat pe contul ei de socializare un mesaj cu subînțeles… Mulți fani au considerat că este o postare legată de noua parteneră de viață a fostului ei iubit.

‘Orice femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie”, a scris Andra Volos de la Puterea Dragostei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton