Gafă la Survivor. Fanii au observat imediat: "Ana se înmulțește peste tot"

 Mirea Roxana
.

Fanii copetiției Survivor România sunt foarte atenți la tot ce se întâmplă în cadrul emisiunii și nu le scapă absolut nimic. Prin urmare, nu aveau cum să nu observe o greșeală de montaj pe care au și sancționat-o. Desigur, greșeala respectivă a devenit și motiv de glumă pentru public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Publicul numeros de care se bucură competiția sportivă Survivor România 2021 a observat o greșeală de montaj. Mai exact, în cazul uneia dintre edițiile trecute ale emisiunii, Ana Porgras apare în două momente diferite, lucru care nu ar fi trebui să se întâmple. Totul s-a petrecut la un consiliu pentru eliminare. Fosta Gimnastă a apărut în timp ce vota, după care, în același timp, a apărut și lângă Cătălin Moroșanu.

Eroarea de montaj a fost una vizibilă pentru că Ana Porgras nu avea cum să fie în două locuri diferite în același timp.

bjierbjier

Fanii Survivor România au găsit și prilej de glume cu această ocazie, spunând că fosta gimnastă ar avea o soră geamănă în Republica Dominicană.

A zis că mai are o soră geamănă. O greșeală colosală. Bravo echipa de la montaj', „Invazie de Ane, fata se înmulțește și apare peste tot', sunt două dintre comentariile internauților, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Relația dintre Alexandra Stan și Zanni la Survivor.„Este o conexiune mare între mine și el'

Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs:”O să rămân toată viața cu…”

Citește și: O mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii?Ce face și cum arată acum

Citește și: Primele imagini cu medicul-erou Cătălin Denciu, după incendiul de la Piatra Neamț.„Am reușit treptat să merg din nou'

Locul unde se ascund concurenții Survivor de camerele de filmat

Competiția Survivor este una extrem de dificilă, care vine la pachet cu lipsa confortului, dar și cu lipsa mâncării. Singura posibilitate de a căpăta mâncare este aceea de a câștiga, motiv pentru care fiecare echipă, atât Războinicii, cât și Faimoșii încearcă să facă cele mai bune strategii.

Concurenții de la Survivor sunt supravegheați în permanență și aproape orice mișcare din tabere este monitorizată. Cel puțin asta se credea până la acest moment. Simona Hapciuc a dezvăluit un truc la care apelează concurenții pentru a se ascunde de camerele de filmat.

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, a răspuns mai multor curiozități ale fanilor și a dezvăluit mai multe detalii din culise. Vedeta a povestit ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de luat vederi și mai ales ce fac concurenții pentru a scăpa de ele.

Simona Hapciuc a dezvăluit, astfel, un truc la care concurenții apelează pentru a se ascunde de camerele de filmat sau de coechipieri. În echipa Faimoșilor, concurenții care fac strategii merg în apă, unde discută ore bune, în locuri unde echipa de filmare nu poate ajunge, potrivit Kanal D.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton