Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Fosta concurentă e însărcinată: ”O să fim 3”

 Calin Maria Bianca
.

Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Frumosul cuplu a dat vestea cea mare. După suișuri și coborâșuri în relația lor, cei doi au decis să facă pasul următor. Nu au lăsat loc de înterpretări și speculații, astfel că au făcut chiar ei anunțul ce are să le schimbe viața radical de acum înainte. Ce-i drept, fanii nu se așteptau la un astfel de moment din partea lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Blaze și Izabela de la Mireasa sunt în culmea fericirii acum, fiindcă au reușit să mai urce o treaptă în relația lor. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste chiar în casa emisiunii matrimoniale 'Mireasa', unde s-au și cunoscut pentru prima oară. Și-au dorit să se căsătorească și ei în finala show-ului, însă au renunțat.

blaze-8blaze-8

Totuși, nu pentru prea mult timp. La doar două luni după ce au părăsit emisiunea 'Mireasa', Izabela și Blaze s-au căsătorit cu acte în regulă. Au devenit soț și soție, iar de atunci, următorul pas îl constituia chiar venirea unui bebe pe lume. Deși nu le-a fost ușor și au avut parte de momente mai grele, au reușit însă să treacă peste toate obstacolele împreună.

Citește și: Soția lui Blaze de la Survivor, despre căsnicia cu Războinicul:„A rupt o parte din mine și…'

Citește și: De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor:”Ești român în spirit”

Citește și: Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:”Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…”

Citește și: Ce înseamnă blackout și ce putem face dacă rămânem fără curent electric și gaze

Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată

Încă de când au participat în emisiunea 'Mireasa', cei doi s-au ales cu o mare comunitate de urmăritori și susținători în mediul online. De atunci, au împărțit cu cei ce îi îndrăgesc atât bune cât și rele. Așa cum era de așteptat, când au aflat că vor deveni părinți, au decis să facă anunțul public pentru a nu exista loc de interpretări sau speculații.

'Voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nu a fost ușor deloc. Nicio relație nu este perfectă. Nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele și zvonurile. Vrem să vă anunțăm că, începând de anul următor, o să fim trei, pentru că suntem însărcinați', a fost mesajul celor doi din mediul online.

Blaze a participat și la Survivor

Blaze nu este renumit doar pentru participarea la emisiunea Mireasa. Acesta a fost concurent și la Survivor. Ba mai mult decât atât, este renumit pe rețelele de socializare pentru coținutul său haios ce stârneșt hohote de râs. Totuși însă, sunt mulți care nu-l cunosc atât de bine, astfel că noi vă putem da mai multe detalii despre el, dar și cum a ajuns în România.

Cine este Blaze și care este numele său real

Blaze, pe numele real Godspower Morris Okpata, a venit la noi în țară în anul 2015. De atunci, a studiat la Universitatea Maritimă din Constanța, iar mai apoi, s-a mutat în București pentru a face și masterul. S-a născut, de fapt, în Nigeria, în orașul Portharcourt și provine dintr-o familie numeroasă și mai puțin înstărită. Cu toate asta, a reușit să devină cunoscut, ba chiar să aibă o familie frumoasă, totul în doar 7 ani.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.

Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe YouTube sau social media', a povestit Blaze, în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton