Cosmin Seleși, detalii despre emisiunea "Batem palma?", pe care o va prezenta la PRO TV: "Am râs, am plâns. Jur, am plâns!"

 Oana Pantazi
.

Fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea pe micul ecran a lui Cosmin Seleși care va prezenta emisiunea „Batem palma?”, la PRO TV. Recent, carismaticul actor a „dat din casă”, dezvăluind detalii inedite despre noul show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși urmează să prezinte emisiunea „Batem palma?”, la PRO TV. Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. Actorul, care are o vastă experiență în privința show-urilor de divertisment, dat fiind că a prezentat ani buni „Te cunosc de undeva!”, este nerăbdător, cu siguranță, să revină pe micul ecran, iar acum este în febra filmărilor pentru emisiune.

cosmin-selesi-6cosmin-selesi-6

Cosmin Seleși, detalii despre emisiunea „Batem palma?”, de la PRO TV

În curând, cei de acasă se vor bucura de un show ce nu ar trebui ratat, dar și de un prezentator care vine cu o energie de zile mari, cu o pasiune pentru televiziune ce se transmite la fiecare pas și cu dor de telespectatori amatori de divertisment. Cosmin Seleși va prezenta „Batem palma?”, de la PRO TV. Carismaticul actor se va afla la cârma unei emisiuni în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă… una extrem de mică!

„E foarte mișto ce se întâmplă. Îmi e tare drag. Cred că mulți ani de acum înainte voi lucra în acest proiect. M-am dăruit total. E ceva nou. Mie îmi plac provocările', a spus Cosmin Seleși, la „Vorbește lumea”.

Citește și: Modul inedit în care Cosmin Seleși și-a cerut soția în căsătorie: „Așa am simțit în momentul ăla

Citește și: Medicul fals Matteo Politi a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e definitivă

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:’A fost foarte frumos. Am vorbit de…’

Citește și: Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare.Sentința a fost contestată

De altfel, prezentatorul a dat detalii și despre sistemul de joc, dezvăluind și numărul concurenților ce vor participa la fiecare ediție. Cât despre premiul maxim, suma este una impresionantă.

„Sunt 24 de concurenți în fiecare ediție. Calculatorul alege un singur concurent cu care jucăm, după care sunt șapte runde. Scopul acestui joc este să elimini cutiile cu sume mici. Premiul maxim este 100.000 de lei. Cutiile sunt trase la sorți, nu știi ce cutie ai. Ce-mi place e că fiecare episod are un vibe diferit. E în funcție de omul care joacă. Am râs, am plâns. Jur, am plâns!', a mai spus actorul.

De ce a plecat Cosmin Seleși de la Antena 1

După ce aproape un deceniu a făcut parte din echipa Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment, Cosmin Seleși și-a șocat fanii când a anunțat că a încheiat colaborarea cu trustul. La puțin timp după, actorul a făcut și primele declarații despre alegerea făcută.

E un proiect superb, un proiect pe care l-am îndrăgit, pe care-l iubesc în continuare. Dar eu sunt om activ, mie îmi plac provocările… nu că m-am plictisit, dar… 9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine, a povestit Cosmin Seleși.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton