Bill Gates ramane cel mai bogat american

 Revista VIVA
.
Co-fondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american cu o avere de 57 de miliarde de dolari, in timp ce fondatorul Facebook Mark Zuckerberg intra in topul celor mai bogati 400 de americani publicat de revista Forbes.

Revista subliniaza faptul ca anul acesta bogati nu sunt nici mai bogati nici mai „saraci' decat anul trecut si ca pragul de intrare in clubul celor 400 a ramas stabilit tot la 1,3 miliarde de dolari.

Bill Gates

In acest top sunt si 42 de femei. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey detinatoarea unui imperiu mediatic a urcat in clasament, trecand de la o avere de 200 de milioane de dolari la 2,7 miliarde.

Cei patru sute de bogati ai Americii detin impreuna o avere de 1.570 miliarde de dolari, in crestere cu 30 de miliarde de dolari fata de anul trecut.

Cel mai tanar miliardar este Mark Zuckerberg, fondatorul site-ul Facebook intrand in clubul miliardarilor la varsa de 24 de ani. Averea sa este estimata la 1,5 miliarde de dolari.

Doua treimi din miliardari si-au castigat acest statut prin fortele proprii, in timp ce 19% sunt mostenitori.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton