Animatia Jetix, acum si pe DVD - VIDEO

 Revista VIVA
.
Desi preferintele prichindeilor rareori coincid cu ale parintilor, aventura, distractia si umorul nu au varsta, iar Jetix a gasit solutia perfecta pentru ambele generatii: cunoscute basme clasice, seriale distractive si povesti cu talc tocmai bune sa distreze intreaga familie sunt, de-acum, disponibile si pe DVD.

Din 16 septembrie 2008, putem revedea aventurile lui Peter Pan, baiatul care refuza sa creasca, explorand, mereu dornic de noi aventuri, Taramul de Nicaieri, iar pe 23 septembrie a.c. se lanseaza pe DVD si povestea lui Jack, Piratul cel Teribil', cel mai trasnit pirat din cati au existat!

peter pan
peter pan
peter pan

Noile DVD-uri Jetix oferite de Prooptiki Romania vor fi disponibile, incepand de luna aceasta, in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele, la un pret recomandat de 39,9 lei.

jack, piratul cel teribil
jack, piratul cel teribil
jack, piratul cel teribil

Jetix, alianta globala de divertisment pentru copii, creata de Jetix Europe si The Walt Disney Company, este furnizor de buna-dispozitie la domiciliu: programe educative, fara violenta, basme si povesti clasice, personaje altruiste si prietenoase – iata alegerea perfecta pentru relaxare si distractie in familie.

Peter Pan – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton