Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat și locuiesc împreună: „Dormim în aceeași casă, suntem bine”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat. E informația momentului în showbiz-ul românesc. Aceasta vine la doar câteva zile după ce omul de afaceri anunțase despărțirea public, pe rețelele de socializare. Blondina a dezvăluit acum că ea și încă soțul Claudiei Pătrășcanu dorm în aceeași casă, dovadă că locuiesc împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat. Se pare că deși gurile rele credeau că despărțirea dintre cei doi e una definitivă, aceștia și-au mai dat o șansă iubirii. În plus, s-a aflat și faptul că blondina și omul de afaceri locuiesc împreună. Potrivit declarațiilor ei recente, fosta soție a lui Victor Slav și încă soțul Claudiei Pătrășcanu dorm în aceeași casă.

bianca-dragusanu-4-6bianca-dragusanu-4-6

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau au șocat pe toată lumea anunțând despărțirea. Vestea a fost dată chiar de către omul de afaceri, pe pagina lui oficială de Instagram. Deși acestea susținea atunci că motivul despărțirii ar fi fost nepotrivirea de caracter, se pare însă că, ulterior, și-au dat seama că nu pot sta prea mult unul fără celălalt și s-au împăcat.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău:„El acum regretă despărțirea'

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir:„Te uiți la televizor, corect?'

Citește și: Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista:„Băieții mei'

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva':'Am zis gata, stop, până aici'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au împăcat și locuiesc împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani. În această perioadă, între ei au avut loc mai multe despărțiri și împăcări. În ciuda tuturor greutăților prin care au trecut, se pare că, într-un fel sau altul, destinul i-a adus tot împreună.

La fel s-a întâmplat și acum, pentru că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cei doi s-ar fi despărțit din cauza petrecerii organizate de afacerist, la care ar fi fost invitate și diferite domnișoare, lucru ce ar fi scos-o din minție pe blondină. La asta s-ar fi adăugat și neînțelegerile din ultima perioadă, neînțelegeri peste care se pare că au trecut.

Bianca Drăgușanu: „Suntem bine'

În urmă cu scurt timp, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că ea și Gabi Bădălău s-au împăcat. Blondina a declarat că ea și omul de afaceri dorm în aceeași casă și că sunt bine.

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Cum a anunțat afaceristul despărțirea de blondină

Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de Bianca Drăgușanu printr-un InstaStory, acum câteva zile. Printre altele, el a menționat și motivul despărțirii. Se pare că, potrivit spuselor lui, el și blondina au decis de comun acord să se separe și să urmeze căi diferite în viață. În ciuda separării, acesta a precizat că rămân amici și că-și vor aminti doar de lucrurile frumoase.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit, a scris Gabi Bădălău pe contul lui de Instagram, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton