Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani. Cătălin Botezatu, despre stilul ei vestimentar: "Este un exemplu pentru multe femei"

 Dumitrache Laura
.

Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani. Soția fostului președinte al României Traian Băsescu este o prezență discretă. Fosta Prima Doamnă a României se bucură extrem de mult de timpul petrec alături de familia sa, mai ales cu nepoții. Maria Băsescu a avut întotdeauna un trup de invidiat, iar Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Băsescu a împlinit 71 de ani, reușind să-și păstreze silueta impecabilă. Soția fostului președinte a fost admirată și de marii creatori de modă, pentru rochiile purtate la evenimente, pe când era Prima Doamnă a României. Designerul de modă Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui Traian Băsescu.

maria basescumaria basescu

Maria Băsescu a fost întotdeauna un exemplu de feminintate și de bun-gust. Soția lui Traian Băsescu a avut numeroase apariții extraordinare de-a lungul mandatului de președinție al lui Traian Băsescu. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a declarat că îi admiră alegerile vestimentare ale Mariei Băsescu.

Citește și: Cum arată acum Maria Băsescu, la 70 de ani.Soția lui Traian Băsescu, apariție surprinzătoare pe străzile din București

Citește și: Maria Băsescu, primele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu:”Soţul meu este…”

Citește și: Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Singura mare problemă…”

Citește și: Cove revine la TV cu o nouă emisiune la Prima TV:”Este prima oară când prezint un astfel de format”

Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani.

Maria Băsescu împlinește azi vârsta de 71 de ani. Soția lui Traian Băsescu continuă să fie o prezență discretă, alături de fostul președinte al României. Fosta prima Doamnă a Românei și-a păstrat silueta chiar și cu trecerea timpului.

Ani la rând și-a făcut apariția la brațul soțului ei, având un stil vestimentar impecabil. A fost întotdeauna un exemplu de feminintate și de eleganță, indiferent de evenimentul la care participa. În prezent, Prima Doamnă a României se bucură de momentele petrecute alături de familia sa, in special cu nepoții săi.

Cătălin Botezatu: „Aparițiile sale au fost mereu extrem de calculate”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a vorbit despre stilul vestimentar al Mariei Băsescu. Designerul de modă s-a declarat fascinat de gusturile vestimentare ale sotiei lui Traian Băsescu. Botezatu i-a lăudat alegerile vestimentare ale Mariei Băsescu.

'Despre Doamna Maria Băsescu nu se pot spune decât lucruri care țin de eleganță, de feminitate, de o mare modestie, de o mare educație. Este printre puținele doamne ale lumii care s-au remarcat printr-o atitudine superbă, respectând cu strictețe niște reguli vestimentare, fiind una dintre cele mai discrete apariții. Aparițiile sale au fost mereu extrem de calculate, extrem de frumoase, efectiv îți dădea acea senzație că plutește'. a declarat Cătălin Botezatu despre ego.ro.

Botezatu nu o poate compara pe Maria Băsescu cu Elena Ceaușescu

Creatorul de modă român a mărturisit că nu o poate compara pe Maria Băsescu cu Elena Ceaușescu și nici cu Carmen Iohannis, actuala Prima Doamnă a României. Cătălin Botezatu a mărturisit că soția lui Traian Băsescu este unică și specială.

'Toate trei au altă tipologie. Elena reprezenta moda din epoca comunistă, Carmen Iohannis reprezintă epoca modernă, cu ținute mai îndrăznețe. Avem și exemplul Primei Doamne a Franței. Am mai admirat la Maria Băsescu și faptul că este un exemplu prin hobby-urile elitiste, călărie și tenis. Maria Băsescu este un exemplu pentru multe femei care stau la brațul unui om politic ori din lumea politică.„, a mai spus designerul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton