Bianca Drăgușanu se mută din România: "O să mai vin doar în vizită". A făcut deja primul pas!

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu se mută și ea din România! Întrebată care sunt planurile sale de viitor, Bianca Drăgușanu a răspuns, hotărât, că în următorii zece ani nu se mai vede trăind în țara noastră. Blonda nu se rupe total de România, ci va veni ca turist, doar în vizită, în țara natală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe termen lung, planurile de viitor ale Biancăi Drăgușanu includ mutarea din România. Vedeta a făcut deja primul pas în acest sens și și-a cumpărat un apartament în Dubai. Momentan, blonda nu a dezvăluit dacă Dubai este locul ales pentru viitor, însă este cert că nu se mai vede locuind în România.

4t454t45

Bianca Drăgușanu se mută din România

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu vorbește despre o plecare definitivă, însă este pentru prima dată când pare mai determinată ca niciodată să facă acest lucru.

Ba mai mult, Bianca Drăgușanu are și un motto după care se ghidează în viață și are de gând să-și analizeze cu grijă alegerile care îi vor determina viitorul. 

„La 80 de ani.. dacă trăiesc atât pentru că, na, timpurile astea…80 de ani mi se pare mult.

Important este să trăiești puțin și bine, nu mult și prost.

Nu mă mai văd în România. O să mai vin în vizită, dar nu mă mai văd pe aici, în următorii 10 ani nu mă mai văd aici. O să aflați că nu plec să mă ascund și dacă plec o să vină toată lumea să mă viziteze și dacă plec eu o să arăt unde plec, că nu am de ce să mă ascund, că mie îmi place să-mi trăiesc viața așa cum o vedeți', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Citește și: Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa.Cine o înlocuiește

Bianca Drăgușanu se mută din România și chiar și-a cumpărat un apartament luxos în Dubai 

Bianca Drăgușanu a intrat și ea în rândul vedetelor din România care și-au cumpărat proprietăți în Dubai. Blonda a devenit, recent, proprietara unui apartament luxos în Emirate și acum mărturisește că are de gând să se mute din România.

Vedeta a postat și pe contul de Instagram un video inedit de la momentul semnării contractului, cu o agenție de imobiliare, care i-a facilitat achiziția. Blondina este în culmea fericirii și are în vedere planuri mari, în viitorul apropiat, căci apartamentul din Dubai va fi gata renovat în doar câteva luni.

„Mi-am cumprat apartament in Dubai, asta de la nervii de atunci. Eram suparata și am vrut să-mi fac o plăcere, nu am stat pe gânduri și nu regret decizia mea”, a declarat Bianca Drăgusanu în cadrul unei emsiuni TV, referindu-se la scandalul în care a fost implicată recent, alături de Gabi Bădălău.

„Pe mine una, banii nu m-au dezamagit niciodata, dar barbatii mereu, Și nu doar barbatii, în general oamenii. Eu nu ma mai incred in oameni, prefer sa fac bani, sa imi fac poftele si cam atat.

Oamenii azi sunt, maine nu, azi te iubesc si cand inchizi ochii te inseală”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vezi şi unde poţi face rafting, bungee jumping şi unde te poţi da cu parapanta în România!

Citeşte şi despre cabane montane la altitudine din România!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton