Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău: "Până nu ajungem la starea civilă..."

 Laciu Andreea
.

Bianca Drăgușanu a decis, în sfârșit, să rupă tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău. Dacă au refuzat până acum să recunoască mai multe detalii despre povestea lor de iubire, acum blondina a dat tot din casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a decis să nu se mai ascundă în spatele unor declarații misterioase și a decis să spună acum tot ce se întâmplă în relația cu Gabi Bădălău. Mulți și-au pus semne de întrebare după ce afaceristul s-a distrat, de mai multe ori, alături de diverse domnișoare.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare', a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

biancadragusanubiancadragusanu

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu se declară extrem de fericită alături de Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, nu exclude nici varianta unui nou mariaj. Spre deosebire de Claudia Pătrășcanu, cea care l-a jignit public pe tatăl copiilor ei, Bianca l-a descris drept un bărbat înțelegător și inteligent.

„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău:”E ironică și falsă!”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la tribunal pentru custodia băieților: „Copiii au început să pună întrebări” Cine a însoțit-o pe artistă la proces

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi:”O să merg la un casting”

Ce a anunțat Bianca Drăgușanu despre o nouă nuntă

Bianca Drăgușanu ar fi dispusă să devină soția lui Gabi Bădălău, dar consideră că este totuși prea devreme ca să primească un inel. Însă, în cazul în care s-ar întâmpla, consideră că ar fi un mariaj cu noroc.

„Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!', a mai spus vedeta.

Bianca și Iulia Sălăgean, ceartă din cauza lui Gabi Bădălău

Într-o discuție făcută publică, Bianca Drăgușanu s-a certat cu Gabi Bădălău din cauza Iuliei Sălăgean. Blondina i-a reproșat afaceristului că o întreabă mereu de Iulia, bănuind că ar fi ceva între ei.

Acum, Iulia Sălăgean face declarații despre conflictul dintre ea și Bianca.

‘Nu. Niciodată. Nu a fost vorba niciodată de așa ceva și sunt sigură că motivele pentru care el întreba mereu de mine, dar e prea mult spus mereu, e o exagerare. Noi eram mereu împreună, cu toți prietenii printre care eram și eu’, a spus Iulia Sălăgean, referitor la aceste acuzații, tot la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton