Medicul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a mai făcut o victimă: "Mi-a pus mâna pe sâni"

 Oana Pantazi
.

După ce Lolrelai de la iUmor a vorbit despre cum a fost drogată și agresată sexual de către medicul stomatolog, recent a mai apărut o tânără care susține că a fost supusă unui tratament similar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lolrelai, una dintre cele mai apreciate concurente de la iUmor, a mărturisit recent că a fost drogată și agresată sexual de un stomatolog care și-a oferit serviciile pentru a-l promova, în schimb, pe pagina ei de Instagram. Invitată la XtraNight Show, tânăra a povestit că bănuiește că medicul a drogat-o cu o substanță și apoi a condus-o la el acasă, unde au petrecut 4 ore… Perioadă despre care Lolrelai, pe numele din buletin Ștefania Costache, nu-și amintește nimic.

Lorelai-1Lorelai-1

O altă tânără, acuzații similare celor făcute de Lolrelai de la iUmor

Ulterior, a mai apărut o tânără care a venit cu o mărturie similară, însă aceasta susține că a ingerat o substanță mai mică decât cea care i-a fost administrată lui Lolrelai de la iUmor și astfel a reușit să scape.

„Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară.

Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă', a povestit la XtraNight show tânăra la Xtra, care a refuzat să-și dezvăluie identitatea.

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Citește și: Povestea emoționantă a actorului Nae Alexandru, supraviețuitor al cutremurului din ’77. Dan Negru: „Bunica l-a protejat cu propria viață!”

Citește și: Marius Manole, prezentatorul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde” de la PRO TV Plus: „I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru”/ INTERVIU

Citește și: Bogdan Mocanu e hotărât să-și întemeieze o familie cu noua iubită: „Până la 25 de ani vreau să am copil”

Din fericire, după ce au ajuns la dentist acasă, tânăra a povestit că a reușit să scape deoarece și-a păstrat starea de conștiență și l-a avertizat pe bărbat de acest lucru.

„Am ajuns la el acasă, am intrat în apartament, a încuiat ușa și mi-a zis să stau pe canapea cât el se duce să își facă un duș. Eu eram conștientă, îmi aduc aminte tot, nu eram coerentă. Am reușit să merg spre ușă, am luat cheia de pe șifonier și am ieșit, nu mi-am luat nici geantă nici nimic. Am trântit ușa mai tare, el a auzit și a ieșit din duș, a început să țipe, să vorbească urât, mi-a luat geanta, mi-a pus geanta în brațe și mi-a chemat un taxi.

După două ore de la incident, am fost la Poliție și la spital. Nu mi-au găsit nici un fel de substanță în sânge, deși eu mi-am revenit abia a doua zi. Mi-au spus la spital că am avut o cădere de calciu. Eu cred că a fost o combinație de substanțe', a mai spus pacienta stomatologului.

Stomatologul a negat totul

Ulterior, Lolrelai de la iUmor a expus toată povestea pe blogul ei și au mai apărut patru tinere care au făcut acuzații similare la adresa stomatologului. Acesta însă, în declarația pe care a dat-o la Poliție după ce a fost de către Ștefania Costache, neagă totul.

În 17.02.2020, Ștefania Costache a revenit în cabinetul meu pentru igienizarea și air flow. Am șlefuit lucrarea deja existentă, care era ruptă. Am folosit patru pufuri de lidocaină în partea bucală superioară și trei în partea inferioară, apoi am aplicat un gel anestezic cu aromă de fructe. Până în acest moment, ea nu mi-a spus că îi e rău. A scuipat mult sânge și mi-a zis că i se face rău când vede sânge…Am stabilit de comun acord să mergem la mine acasă cu mașina mea, a zis că merge cu mine în apartament. Eu aveam de vorbit cu soția mea pe video call. Ea a adormit. În jurul orei 12 i-am zis că trebuie să meargă acasă.

Se simțea mai bine. Cât a stat la mine în apartament era conștientă, mergea pe picioarele ei. Nu am întreținut relații sexuale cu ea și nu am pipăit-o în zonele intime. A făcut un atac panică. Am considerat-o o amică cu care ieșeam la cafea, de aceea am invitat o la mine acasă, a precizat medicul stomatolog C, în declarația dată la Poliție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton